Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane vulnerabile la atacuri cibernetice. Un american susține că poate accesa sistemele de control ale aeronavelor

Publicat:

Un expert IT din este anchetat de FBI, pentru ca a accesat sistemele de control ale mai multor avioane. Barbatul sustine ca nu a avut nicio intentie ostila. El ar fi vrut astfel sa atraga atentia asupra faptului ca aeronavele de pasageri sunt vulnerabile la atacurile cibernetice. Concret, barbatul sustine ca ar fi reusit sa acceseze panoul de comanda al avionului in care calatorea si sa modifice parametrii de functionare ai unui motor. Expertii in domeniul aviatiei sunt insa sceptici ca asa ceva este posibil.

a explicat ca s-a conectat la reteaua care permite accesul…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu susține ca din octombrie nu vom mai avea vize cu SUA

08:45, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat ca este ferm convins ca in octombrie, cel tarziu, Romania nu o sa mai aiba vize cu Statele Unite si ca tara noastra va intra in acest an si in Schengen cu granitele terestre.

Generația Z sau "noii tacuți"

10:05, 22.04.2024 - Antropologii spun ca generația oamenilor nascuți cam de la mijlocul anilor 1990 incoace este cea mai singuratica din ultimul secol. Aceasta generație, numita Z, se afla acum in atenția sociologilor și psihologilor din Statele Unite ale Americii și din alte țari. Experții americani remarca creșterea…

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Primul vaccin anti-cocaina, inventat de cercetatorii brazilieni

08:50, 10.04.2024 - Cercetatorii brazilieni spera sa ajute persoanele consumatoare de cocaina cu un vaccin, care ar putea sa reduca riscul de dependența de acest drog. Vaccinul conține cocaina și, potrivit specialiștilor, el trebuie folosit combinat cu terapie. Vaccinul blocheaza senzația de placere Calixcoca ajuta persoanele…

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

China, acuzata ca se afla in spatele atacurilor cibernetice din SUA, Marea Britanie și Noua Zeelanda. Șapte chinezi, inculpați in Statele Unite

10:15, 26.03.2024 - Guvernele american, britanic si neozeelandez au acuzat luni China ca se afla in spatele mai multor atacuri cibernetice impotriva institutiilor lor politice, declansand o reactie de revolta din partea Beijingului, informeaza marti AFP.

Weber da peste nas partidului lui Nehammer: PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen. Romania si Bulgaria ar trebuie sa adere imediat

14:40, 06.03.2024 - Presedintele PPE, Manfred Weber a precizat, pentru „a fi clar pentru toata lumea”, ca PPE sustine extinderea Spatiului Schengen, prin aderarea Romaniei si Bulgariei, doua tari care ar trebui „sa intre imediat in Schengen, cu drepturi depline”, ca raspuns la poziționarea partidului lui Karl Nehammer.


Ce parere ai despre aceasta stire?