Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoritățile ucrainene dezvăluie unul dintre cele mai mari obstacole ale contraofensivei lor

Publicat:

Ministrul ucrainean al apararii, , a declarat duminica ca un obstacol serios pentru trupele sale este reprezentat de campurile de mine amplasate de rusi, informeaza dpa, citat de Agerpres.

Intr-un interviu aparut in editia de duminica a ziarului britanic The Guardian, ministrul ucrainean al apararii a vorbit despre campuri de mine de sute de kilometri latime si milioane de dispozitive explozive de-a lungul liniei frontului.

Conform lui Reznikov, sunt pana la cinci mine pe metru patrat in unele parti ale liniei frontului.

, Reznikov este convins…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soigu anunta ca fortele ucrainene se retrag de pe toata linia frontului. Cat teritoriu a ocupat Rusia in Ucraina de la inceputul anului

17:50, 03.05.2024 - Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a declarat vineri ca trupele rusesti au capturat 547 de kilometri patrati de teritoriu in Ucraina in acest an, iar in prezent fortele ucrainene se retrag pe toata linia frontului, relateaza TASS.

General ucrainean, despre deschiderea unor discuții intre Kiev și Moscova: „Astfel de razboaie se pot incheia doar prin tratate”

11:00, 03.05.2024 - Kievul va trebui la un moment dat sa inceapa discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului, spune un oficial de rang inalt din serviciul secret militar ucrainean intr-un interviu publicat joi, relateaza Reuters, potrivit news.ro.Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins in repetate randuri…

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Atacurile ucrainene de la Sevastopol au facut flota rusa „funcțional inactiva”, spune Ministrul britanic al apararii

16:25, 25.03.2024 - Flota rusa de la Marea Neagra este „funcțional inactiva” in urma celor mai recente atacuri ucrainene care au vizat cel puțin doua nave de razboi și un centru de comunicații al marinei ruse din Sevastopol.

Planurile contraofensivei ucrainene din 2023 „erau pe masa Kremlinului” inainte ca operațiunea sa inceapa, dezvaluie Zelenski

08:06, 26.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a dezvaluit ca Rusia a reusit sa puna mana pe planurile contraofensivei ucrainene din 2023 inainte chiar ca aceasta sa inceapa, dar ca Ucraina are un „plan clar” pentru o noua contraofensiva. Zelenski a vorbit despre „scurgeri de informatii”, dar și despre schimbarile…

Șeful spionajului militar ucrainean recomanda civililor sa ocoleasca podul Kreci. „Forțele speciale ucrainene sunt deja in Crimeea”

15:25, 25.02.2024 - Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului ucrainean al Apararii (GUR), Kirilo Budanov , a spus ca pe rușii ii așteapta noi surprize in Crimeea și a recomandat ca civilii sa nu foloseasca Podul Kreci ce leaga Peninsul Crimeea de Rusia, informeaza Zerkalo Nedeli.

Șeful Armatei ucrainene și ministrul Apararii, in inspecție pe linia frontului

13:50, 25.02.2024 - Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Syrskyi, și ministrul Apararii, Rustem Umerov, au vizitat posturi de comanda din apropierea liniei de front pentru a analiza campul de lupta și pentru a consolida apararea, a declarat duminica generalul de rang inalt, ci

Razboi in Ucraina, ziua 732. Șeful Armatei ucrainene și ministrul Apararii, vizita in apropierea liniei de front

13:35, 25.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 732. Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Syrskyi, și ministrul apararii, Rustem Umerov, au vizitat posturi de comanda din apropierea liniei de front pentru a analiza campul de lupta și pentru a consolida apararea.


Ce parere ai despre aceasta stire?