Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australian Open 2017: Simona Halep, eliminată fără drept de apel din primul tur, după o prestaţie modestă

Publicat:

a fost eliminata inca din primul tur de la , la fel ca si anul trecut. Jucatoarea noastra a fost surclasata de , din SUA, locul 57 WTA, care s-a impus cu 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute de joc. a acuzat dureri la gamba stanga si a solicitat ingrijiri medicale intre seturi. Jucatoarea noastra a iesit de pe teren suparata, cu gluga in cap, mergand rapid catre vestiare. In acest meci, ea a avut cifre slabe si a parut ca n use regaseste. Halep repeta practic isprava de anul trecut, cand a fost scoasa din competitie din prima runda de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: „Nici pentru Darren Cahill nu ar fi facut Simona Halep așa ceva!”. CTP, nedumerit de ce a spus jucatoarea noastra

17:15, 18.05.2024 - Intr-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Cristian Tudor Popescu iși manifesta nedumerirea cu privire la ultimele declarații oferite de Simona Halep despre Patrick Moutatoglou, in care romanca l-a disculpat pe fostul ei antrenor pentru suspendarea care a ținut-o pe tușa un an și jumatate.

Simona Halep mai primește un cadou - Organizatorii unui turneu important ii fac loc in competiție

23:46, 30.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfasura in perioada 13-19 mai, au anuntat, marti, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

VIDEO WTA Madrid: Capat de drum pentru jucatoarea momentului - Eliminata de campioana de la Australian Open

09:00, 30.04.2024 - Seria fantastica de 15 victorii consecutive a americancei Danielle Collins s-a oprit in optimile turneului WTA 1000 de la Madrid, faza a competiției in care aceasta a fost invinsa de Aryna Sabalenka, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Ce spune Simona Halep despre participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris: „Mi-aș dori tare mult, dar sunt șanse minime”

16:55, 25.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, la intoarcerea in tara, dupa ce a participat la Miami la primul sau turneu de la ridicarea sanctiunii pentru dopaj, ca si-ar dori foarte mult sa se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, dar sansele sunt minime, deoarece trebuie sa urce in primele…

Ce a pațit Caroline Wozniaki dupa ce a criticat-o pe Simona Halep. Fanii tenisului au luat foc

17:40, 23.03.2024 - Tenismena daneza Caroline Wozniacki (129 WTA) a fost eliminata joi in turul secund al turneului de la Miami, dupa o partida in care a fost extrem de aproape de victorie.Astfel, Wozniacki a fost invinsa de ucraineanca Anhelina Kalinina (36 WTA, cap de serie 32), scor 5-7, 7-5, 6-4, dupa ce a condus cu…

(Video)Ce forma a aratat Simona. Unde a fost net superioara Badosa

06:30, 20.03.2024 - In prima partida jucata de Simona dupa un an si jumatate de pauza ea a aratat  ca este in forma,  avand nevoie de doar cateva puncte pentru a reveni in ritm. Simona  a inceput cu dreptul actul secund, dar apoi facut  cateva greseli si Badosa (26 ani, 80 WTA) a reusit sa intoarca scorul, desprinzandu-se…

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

Simona Halep. ”A fost socul vietii mele”

00:05, 08.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seara, la postul Antena 3, ca in timpul procesului de doping de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suferit socul vietii sale, afland ca proba de sange care i-a fost prelevata la Bucuresti a fost pastrata fara sa se respecta regulile si…


Ce parere ai despre aceasta stire?