Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Auf wiedersehen Herr Michael Schumacher?

Publicat:

Dupa revenirea de acum doi ani in Formula 1, rezultatele pilotului german in varsta de 42 de ani au fost departe de cele care l-au consacrat drept cel mai valoros pilot de la regretatul incoace, cea mai buna pozitie obtinuta de acesta fiind un dezamagitor loc 4 la al Canadei. Cam slabute rezultatele celui care nu avea nici un rival redutabil pe pista acum cativa ani. Din cate se pare, lipsa motivatiei si masina slaba a echipei Mercedes-Benz sunt principalele motive ale situatiei nefavorabile in care se afla Michael Schumacher. Din aceste motive,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Lando Norris a fost felicitat de Donald Trump dupa victoria de la Miami: Mi-a spus ca mi-a purtat noroc

11:26, 06.05.2024 - Lando Norris (McLaren) a obtinut, duminica, la Marele Premiu de la Miami prima victorie din cariera sa in Formula 1. Pilotul britanic a primit numeroase felicitari, inclusiv din partea lui Donald Trump, fostul presedinte al Statelor Unite si candidat la urmatoarele alegeri.

Netflix lanseaza un serial cu o tema indragita de milioane de romani (VIDEO)

11:45, 02.05.2024 - Netflix lanseaza un serial cu o tema indragita de milioane de romani (VIDEO)Netflix lanseaza un serial despre pilotul de Ayrton Senna, Formula 1 fiind indragita de milioane de romani.Seria limitata „Senna” va avea premiera in a doua jumatate a anului 2024 la Netflix.

Formula 1: Cine a ciștigat Marele Premiu al Chinei

15:30, 20.04.2024 - Pilotul olandez Red Bull a ciștigat la Marele Premiu al Chinei a cincea calificare consecutiva de la inceputul sezonului. Acest lucru nu a mai fost realizat niciodata in F1, Lewis Hamilton și Sebastian Vettel avind fiecare patru pole position-uri consecutive. Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max…

Formula 1: Dubla Ferrari in Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton

08:00, 24.03.2024 - Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu doua abandonuri de marca: Max Vestappen și Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dubla neașteptata pentru Scuderia Ferrari: Carlos Sainz a caștigat, in timp ce Charles Leclerc a sosit al doilea.

Un pilot britanic a debutat in Formula 1 la doar 18 ani

11:31, 10.03.2024 - Pilotul Oliver Bearman a debutat in Formula 1 la doar 18 ani. Momentul a avut loc sambata seara in Marele Premiu al Arabia Saudita. Tanarul pilot de la Ferrari a reușit sa termine cursa pe locul 7.

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid in primul antrenament de la Jeddah

16:50, 07.03.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, iar cel mai rapid a fost campionul en-titre Max Verstappen. Acesta a fost urmat de Fernando Alonso și Sergio Perez.

Formula 1: Șeful Mercedes explica rezultatele dezamagitoare obținute in MP din Bahrain

11:35, 03.03.2024 - Piloții Mercedes au terminat pe locurile 5 (George Russell) și 7 (Lewis Hamilton) in Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, iar Toto Wolff a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat echipa sa pe circuitul Sakhir.

Veste mare pentru fanii Formulei 1

21:00, 27.02.2024 - Noul sezon din Formula 1, care va cuprinde 24 de curse, un record absolut, va debuta simbata, 2 martie, cu Marele Premiu din Bahrain. Fanii Formulei 1 vor putea urmari toate antrenamentele, calificarile și cursele și prin intermediul aplicației F1 TV, noteaza Noi.md cu referire al stirileprotv. Platforma…


Ce parere ai despre aceasta stire?