Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au verificat mormântul prinţesei Diana. Au rămas uimiţi când au văzut ce au descoperit

Publicat:

, fratele prințesei Diana, a dezvaluit într-un interviu recent ca în ultimii 20 de ani au existat patru tentative ale hoților de morminte de a profana cripta funerara a surorii sale.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un cititor pe buze a descoperit ce i-au șoptit Charles și Regina Elisabeta prințesei Diana, in ziua „Nunții secolului”

12:50, 01.06.2024 - Charles a fost impresionat de imaginea „perfecta” pe care Prințesa Diana a afișat-o in ziua nunții lor. Daily Mail Online a dezvaluit ce i-a spus atunci prințul și ce indicații a primit Lady Di de la Regina Elisabeta, potrivit interpretarilor facute de un cititor pe buze.

S-a (re)descoperit mormantul lui Lica Samadau. Barbatul dupa care Slavici a creat personajul este ingropat la Ineu, in cimitirul de langa „Hodobana”

09:40, 23.05.2024 - La sesizarea unor localnici, o mica echipa de etnografi, formata din Rodica Colta de la Centrul Cultural Județean Arad și Sorin Sabau de la Complexul... The post S-a (re)descoperit mormantul lui Lica Samadau. Barbatul dupa care Slavici a creat personajul este ingropat la Ineu, in cimitirul de langa…

Inspectorii au avut un șoc cand au verificat produsele lactate din Romania: s-au descoperit nereguli majore in hypermarketuri

10:10, 29.04.2024 - Controale facute de Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) in perioada 16-29 martie au scos la iveala nereguli majore la produsele lactate vandute pe piața din Romania, informeaza Mediafax.S-au facut aproape 1.

Rochii ale printesei Diana, expuse la Hong Kong inainte de licitatie

17:45, 18.04.2024 - Jacheta galbena, mulata si cu umeri, impodobita cu nasturi aurii, pe care printesa Diana a purtat-o in timpul unei calatorii la Hong Kong in 1989, este una dintre cele sase tinute expuse incepand de joi in fosta colonie britanica, inainte de licitatia lor programata pentru luna iunie, informeaza AFP,…

Earl Spencer, fratele printesei Diana, despre Kate, actuala prințesa de Wales: "Ce s-a intamplat cu adevarul"

22:15, 16.03.2024 - Fratele prințesei Diana, Earl Spencer, a facut o serie de dezvaluiri cu privire la modul in care el si sora lui erau tratați acasa. Acesta a subliniat ca atentia mediatica acordata Dianei a fost "mai periculoasa" decat a actualei prințese de Wales, Kate M

Americani uimiți de vizita in Romania: „E posibil sa fi descoperit aici cel mai frumos orașel din lume“ VIDEO

07:35, 16.03.2024 - Doi vloggeri americani veniți in vizita la Brașov spun ca este posibil sa fi descoperit cel mai frumos orașel din lume. Americanii au fost impresionați de arhitectura și de Piața Sfatului.

Un portret al printesei Diana realizat de Andy Warhol, scos la licitatie pentru 2,8 milioane de euro VIDEO

21:10, 07.03.2024 - Portretul Dianei de Wales realizat de Andy Warhol, cu un fundal albastru precum ochii regretatei printese, infatisata cu inelul sau de safir, a fost scos la licitatie, joi, la casa Phillips din Londra pentru 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de euro, 3 milioane de dolari), transmite EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?