Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atletism: Britanicul Idowu, fost campion mondial la triplu salt, nu participă la Mondiale

Publicat:

Atletul britanic , campion mondial la triplu salt in 2009, a anuntat forfait pentru Mondialele de la Moscova, programate in luna august, relateaza agentia Reuters.



Idowu, 34 ani, campion european in 2010 si vicecampion olimpic in 2008, a mai concurat o singura data dupa esecul de la Londra, de la JO 2012, unde nu a reusit sa se califice in finala.

Intr-un comunicat, Idowu a precizat ca a decis ca in viitorul apropiat sa faca o pauza din sportul care l-a consacrat. AGERPRES/(autor: , editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atașatul militar britanic la Moscova a fost expulzat ca raspuns dupa o decizie similara luata de Londra

19:56, 16.05.2024 - Adrian Coghill tasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova a fost declarat, joi, ''persona non grata'' in Rusia, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters, AFP…

Tensiuni intre Rusia si Marea Britanie

19:10, 16.05.2024 - Rusia l-a declarat joi ”persona non grata” pe atasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters si AFP. In acelasi anunt,…

Represalii: Atasatul militar britanic la Moscova a fost expulzat

19:05, 16.05.2024 - Rusia l-a declarat joi ''persona non grata'' pe atasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters si AFP.

Londra il va expulza pe atasatul militar al Rusiei - Prima reacție de la Moscova

17:00, 08.05.2024 - Marea Britanie a anuntat miercuri ca il expulzeaza pe atasatul militar rus, ca elimina statutul diplomatic al unor proprietati si ca limiteaza durata vizelor diplomatice rusesti, informeaza Reuters, potrivit news.ro.

Conflictul din Ucraina: Moscova ameninta Londra cu represalii militare

20:55, 06.05.2024 - Rusia a avertizat luni Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si in…

Putin ordona exercitii nucleare la care vor participa trupe pozitionate in apropiere de Ucraina

12:11, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina. El susține ca acesta este un raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters.

Kievul, dupa declaratiile lui Putin despre zona-tampon: „Este o declaratie ca razboiul nu va face decat sa se intensifice”

18:30, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak a declarat luni ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina, informeaza News.ro, care citeaza Reuters.Vladimir Putin…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.


Ce parere ai despre aceasta stire?