Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aterizare dramatică pentru un avion cu 200 de oameni la bord în Marea Britanie. Pilotul, nevoit să facă o manevră spectaculoasă (VIDEO)

Publicat:

Vantul puternic din timpul furtunii Callum, care batea direct peste pista , a provocat emoții in randul pasagerilor unui avion care urma sa aterizeze.Pilotul a fost nevoit sa faca o manevra spectaculoasa pentru a evita orice pericol.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Momente teribile pentru pilotul unui avion in timpul zborului

13:06, 28.05.2024 - Motorul unui avion de mici dimensiuni s-a oprit in zbor, deasupra suburbiilor orașului australian Sydney. A planat peste case și copaci și a reușit o aterizare miraculoasa. Pilotul a reușit sa-și pastreze cumpatul și sa dirijeze avionul catre cel mai apropiat aeroport. Pentru ca era foarte aproape de…

Un avion de mici dimensiuni, al unui om de afaceri din Iași, a aterizat forțat pe un camp. Pilotul și pasagerul au scapat nevatamați

20:45, 23.05.2024 - Accident aviatic, joi dupa-amiaza, pe un camp din județul Iași. O aeronava de mici dimensiuni, care aparține unui om de afaceri, a aterizat forțat. La bord se aflau doua persoane care au scapat nevatamate, scrie Ziarul de Iași.

Avion rasturnat la aterizare, pe un camp din Buzau

17:41, 17.05.2024 - foto: captura Antena3 Astazi, un avion AN2 s-a rasturnat la aterizare, pe un camp din Buzau, zona aerodromului, dupa un zbor in care a lansat mai mulți parașutiști militari. Potrivit surselor noastre, zborul era efectuat pentru antrenamentul unor parașutiști militari, care s-au lansat inainte de acest…

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Aterizare infioratoare. Momente de panica la bordul unui avion care sare doua ori pe pista - VIDEO

16:55, 29.04.2024 - Un avion a starnit panica printre pasageri in timpul unei aterizari dramatice. Imaginile arata cum aeronava lovește pista de doua ori, sare și apoi se ridica din nou pentru a incerca o a doua aterizare.

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni in Alba. Pompierii au gasit aeronava rasturnata cu rotile in sus

19:41, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica, pe un teren agricol de pe raza localitatii Vurpar, Alba. Pilotul in varsta de 50 de ani a scapat teafar și a refuzat transportul la spital.

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni, in județul Alba. ISU: „Cauza, o scurgere de carburant”

19:16, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat duminica, 28 aprilie, Vurpar din județul Alba, cauza fiind scurgeri de carburant, au declarat reprezentanții ISU Alba pentru Libertatea.„In urma unui apel prin SNUAU 112, a fost semnalat faptul ca un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat…

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?