Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție! Pericolul de la piscină

Publicat:

Medicii avertizeaza persoanele care aleg sa mearga la ștrand sau la piscina pentru a se racori pe perioada caniculei sa fie atente ca acele locurile sa fie curate și dezinfectate.

Medicii atrag atenția asupra clorului din piscine care poate accentua acneea, anumite eczeme, alergii, și de aceea trebuie sa se faca imediat duș, cu apa potabila.

Potrivit specialiștilor îmbaierea în locuri neverificate poate duce la infecții stafilococice, streptococice. Expunearea la soare, poate duce la dermatoze, fotodermatoze, lupus profirii, arsuri solare, cancere cutanate.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Inaugurare primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

08:30, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

Un nou tratament contra bolii ficatului gras non-alcoolic, tot mai des intalnita la copii și tineri

16:40, 15.03.2024 - Un nou tratament contra bolii ”ficatul gras” intr-o forma grava a fost aprobat de Agenția Americana a Medicamentului  (FDA), boala despre care prof. univ. dr. Liliana Gheorghe spune ca inregistreaza o creștere la copii, adolescenți și tineri. Noul tratament contra bolii ficatului gras a fost conceput…

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Epoca razboaielor. Ce state profita din plin de marile conflicte de pe mapamond. Schimbare in Top 3

10:56, 11.03.2024 - Statele europene au importat o cantitate aproape dubla de arme in perioada 2019-2023 comparativ cu perioada 2014-2018, iar Ucraina a devenit cel mai mare importator european de arme dupa invazia Rusiei in 2022, a declarat luni SIPRI, un important think-tank pentru conflicte, relateaza Reuters.Importurile…

Scena politica este zguduita de candidaturi surpriza. George Simion și-a anunțat candidatura la prezidențiale din SUA

12:30, 26.02.2024 - „Am observat ca mai nou alegerile in Romania sunt ca premiile Oscar. In sensul ca acum sunt nominalizat. Ceea ce ma face sa fiu foarte fericit și sa mulțumesc. Ma bucur ca ma testeaza, dar sa știți ca nu trebuia sa ma testeze, adica ei știau. Cred ca toate partidele știu. Pot sa vorbesc și romana cu…

Aurelia, abandonata in 1990, la 3 luni, intr-o chiuveta de la Spitalul Județean Ploiești, iși cauta mama biologica: „Nu ar exista bucurie mai mare”

17:15, 18.02.2024 - Aurelia, abandonata intr-o chiuveta din Spitalul Județean Ploiești cand avea doar 3 luni și adoptata de o infirmiera, iși cauta mama biologica și frații, transmite Observatorul Prahovean. Povestea ei a fost publicata de „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodata uitați ai Romaniei”, o…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…

Impactul poluarii aerului asupra polenizatorilor nocturni (studiu)

22:45, 09.02.2024 - Polenizarea plantelor dependente de insectele nocturne, precum fluturii de noapte, este amenintata de poluarea aerului, potrivit unui studiu publicat joi in revista Science, potrivit Agerpres. Un poluant prezent in aer, in special noaptea, reduce drastic capacitatea acestor polenizatori de a urmari…


Ce parere ai despre aceasta stire?