Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţie! CE măsuri trebuie luate pentru prevenirea transmiterii gripei aviare

Publicat:

Avand in vedere evoluția bolii ( ) pe teritoriul Romaniei, Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, informeaza proprietarii de pasari domestice receptive la aceasta boala privind masurile de profilaxie obligatorii care trebuie respectate in vederea prevenirii și apariției bolii:

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde a fost inregistrat primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare aviara

19:35, 30.04.2024 - Primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare a fost inregistrat pe una dintre insulele arctice ale Norvegiei, a anunțat un cercetator, scrie The Guardian. Morsa a fost gasita anul trecut pe insula Hopen din arhipelagul Svalbard, a declarat pentru AFP Christian Lydersen, de la Institutul…

OMS avertizeaza asupra transmiterii gripei aviare la om. Un texan s-a infectat de la o vaca bolnava

19:05, 18.04.2024 - In cadrul unei coferinte de presa organizata joi, la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a precizat ca s-a inregistrat o crestere mare a cazurilor de gripa aviara la oameni, ceea ce este un motiv serios de ingrijorare.

De teama gripei aviare, crescatorii de vaci din SUA interzic accesul vizitatorilor si taie copacii

14:50, 11.04.2024 - Crescatorii de vaci din SUA si-au inmultit masurile de aparare pentru a incerca sa opreasca raspandirea gripei aviare: interzicand accesul vizitatorilor, doborand copacii si dezinfectand vehiculele.

Oamenii nu au imunitate la virusul gripei aviare. EFSA avertizeaza asupra apariției unei pandemii

19:55, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters.

Masurile luate de autoritați pentru prevenirea expulzarilor nelegale a strainilor

07:25, 03.04.2024 - Orice decizie prin care o persoana este considerata indezirabila pe teritoriul țarii noastre va fi insoțita de o nota de argumentare, in care va fi explicat motivul expulzarii. Despre aceasta au comunicat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne la audierile Comisiei parlamentare de profil, organizate…

Ar putea un vaccin descoperit acum 100 de ani sa fie folosit in tratarea si prevenirea bolii Alzheimer? | VIDEO

15:55, 26.02.2024 - Studii recente sugereaza ca un vaccin descoperit in urma cu un secol ar putea oferi o modalitate ieftina și eficienta de stimulare a sistemului imunitar pentru a proteja oamenii de apariția bolii Alzheimer.

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate din cauza gripei aviare din Ungaria

11:01, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad instituie filtre pe toate drumurile din zona de frontiera cu Ungaria, pentru a verifica transporturile de oua, carne si pasari vii, pe fondul evolutiei unor focare de gripa aviara in tara vecina.


Ce parere ai despre aceasta stire?