Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astrocafe.ro: Luna plina in Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce pretuim

Publicat:

O Luna plina cu totul speciala, exaltata in Taur, are loc pe 24 octombrie la ora 19:45.Taurul este semn al belsugului, senzualitatii, placerilor, confortului... Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viata, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant sa ne uitam cum anume stilul de viata si relatiile pe care le avem contribuie sau nu la bunastarea si prosperitatea noastra. La echilibrul si stabi ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața plina de primejdii din castelele medievale. Un loc interzis spulbera toate miturile romantice VIDEO

02:40, 12.06.2024 - Doua camere intunecoase din Castelul Corvinilor din Hunedoara, interzise copiilor, spulbera impresia romantica pe care și-ar putea-o face oaspeții monumentului despre viața din castelele medievale. In realitate, traiul de zi cu zi al medievalilor era de o duritate extrema.

Jean Constantin: ultimul act al ”Maestrului Comediei” – o viața plina de zambete și amintiri neșterse

23:05, 26.05.2024 - Pe 26 mai 2010 se stingea ”maestrul comediei” Jean Constantin, pe numele sau real Constantin Cornel Jean, descris ca fiind ”un actor roman de film, estrada, radio, televiziune, scena, voce și vodevil, care a excelat in roluri comice”.

Florești, o comunitate unita și plina de viața. Bogdan Pivariu: „Am fost martorii unei bucurii autentice”

14:45, 04.05.2024 - Evenimentul „Florii in Florești” a ajuns la cea de-a VI-a ediție și a avut loc intre 27-28 aprilie și 1-3 mai, in parcul Poligon. Bogdan Pivariu a precizat ca pe durata celor cinci zile s-au creat numeroase amintiri memorabile.

Avocata Aurelia Bagrin a murit: „Era atat de tanara și plina de viața”

09:15, 26.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Avocata Aurelia Bagrin s-a stins din viața: „Era atat de tanara și plina de viața”

21:50, 25.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Horoscopul iubirii. Cinci zodii care te vor iubi necondiționat: prezența lor in viața ta e o binecuvantare

15:30, 30.03.2024 - 1. Racul (22 iunie – 22 iulie)Racul este considerat una dintre cele mai empate zodii ale zodiacului. Cu o natura sensibila și intuitiva, Racul este capabil sa simta și sa ințeleaga nevoile partenerului sau la un nivel profund. Aceasta zodie este devotata și protectoare fața de cei pe care ii iubește…

Loredana Groza, gest emoționant pentru o tanara nevazatoare: „Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc sa o vada”

12:46, 26.03.2024 - Loredana Groza și-a dorit din tot sufletul sa o intalneasca pe Petra, o tanara nevazatoare care a impresionat cu povestea ei de viața. Intalnirea a fost una emoționanta, iar artista a primit o lecție de viața pe care nu o va uita niciodata.Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania,…

Cat de mult te potrivești cu un Berbec, in funcție de zodia ta. Zodiile cu care nativii "fac casa buna" impreuna

10:10, 26.03.2024 - Berbec(21 martie - 20 aprilie)Berbecul este guvernat de planeta de acțiune Marte, ceea ce face ca o relație intre doi Berbeci sa fie plina de entuziasm.S-ar putea sa-și loveasca coarnele din cand in cand din cauza naturii lor agitate, dar se vor distra mult și se vor folosi de energia lor de foc pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?