Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astana - Manchester United 2-1 // VIDEO „Diavolii roșii”, înfrângere-surpriză în Europa League, în fața echipei lui Dorin Rotariu

Publicat:

Astana a invins-o pe , scor 2-1, in runda #5 a grupelor din Europa League. La gazde, (24 de ani, atacant) a fost integralist. Vezi AICI meciurile + clasamentele din , care a alcatuit o echipa de copii, a deschis scorul rapid, in minutul 10, prin , iar nimic nu avea sa anunțe ceea ce urma sa se intample pe arena din Nur-Sultan. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

FA Cup: Coventry vs Manchester United - „Diavolii rosii”, mari favoriti pentru finala

08:25, 21.04.2024 - Coventry - Manchester United, meci contand pentru semifinalele din Cupa Angliei, este programat, duminica, 21 aprilie, de la ora 17:30, pe Wembley Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Mircea Rednic implineste 62 de ani. Surpriza pe care i-au facut-o un grup de copii la stadionul echipei UTA

14:56, 09.04.2024 - Tehnicianul Mircea Rednic implineste 62 de ani, iar marti a avut parte de o surpriza din partea unui grup de copii prezenti la stadionul echipei UTA Arad, potrivit news.roUTA ofera saptamanal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa faca un tur al stadionului.

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola ia apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:40, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Peter Schmeichel a rabufnit! Jucatorul, „desființat” de legenda „diavolilor roșii”: „Asta nu este Manchester United!”

15:50, 31.03.2024 - Peter Schmeichel (60 de ani), legendarul portar al celor de la Manchester United, l-a criticat pe Aaron Wan-Bissaka (26 de ani), fundașul dreapta al „diavolilor roșii”, pentru golul primit de echipa lui ten Hag in deplasarea contra celor de la Brentford, terminata la egalitate, scor 1-1. Duelul Brentford…

FC Hermannstadt – Dinamo București 3-0. „Cainii roșii” incep play out-ul cu o infrangere drastica

20:40, 17.03.2024 - FC Hermannstadt a invins-o la scor de neprezentare pe Dinamo București, in primul din cele noua meciuri ale play out-ului. Sibienii au marcat trei goluri intr-un interval de doar 9 minute. Pana la meciul dintre FC Voluntari și UTA Arad, Dinamo iși pastrea

SuperLiga: CFR Cluj vs Dinamo - „Cainii rosii” cauta surpriza in Ardeal

08:25, 23.02.2024 - CFR Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Romaniei, este programat, vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.


Ce parere ai despre aceasta stire?