Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asta este COMBINAŢIA PERFECTĂ! Nicoleta şi Ristei, mânca-i-ar mama pe ei!!!

Publicat:

  si au realizat unul dintre cele mai bune momente din semifinala X Factor! Cei doi au interpretat DEMENTIAL piesa "", feat. Boyz II Men.

Nu rata GALELE LIVE "X Factor" - VINERI, de la 20:30, la Antena 1 și online doar pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condimentul care iți dilata vasele de sange și reduce hipertensiunea. Il poți manca pe paine!

13:46, 29.02.2024 - Exista o mulțime de condimente sanatoase pe care ar trebui sa le folosiți in bucatarie, dar prima noastra alegere pentru o tensiune arteriala sanatoasa este cel despre care veți afla din acest articol.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

De ce este vazut liderul AUR ca factor de destabilizare a Republicii Moldova | ANALIZA

06:51, 21.02.2024 - Premierul R. Moldova a explicat motivele pentru care Simion are interdicție in țara vecina, șeful AUR fiind vazut ca o persoana care ar putea crea instabilitate. Cazul sau nu are repercusiuni la București, nefiind o tema de impact, insa Chișinaul cauta sa evite problemele suplimentare.

Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea!

10:15, 19.02.2024 - Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea! Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut, in urma cu cațiva ani, pe scena X Factor. El era jurat, iar ea concurenta. Inca din etapa audițiilor, intre cei doi s-a creat o conexiune care, mai tarziu, s-a transformat in poveste de dragoste.…

Mierea și turmericul - combinația perfecta impotriva bolilor de iarna

21:40, 06.02.2024 - In lumea de astazi, in care un stil de viața sanatos și ingrijirea sistemului imunitar devin din ce in ce mai importante, constatam ca cele mai bune medicamente sunt adesea produsele naturale. In acest context, amestecul de turmeric cu miere se dovedește a fi nu doar extrem de benefic, ci și un mijloc…


Ce parere ai despre aceasta stire?