Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armin Nicoară și Claudia Puican, adevărul despre scandalul cu nașii lor: „Vreau să lămuresc situația!” / VIDEO

Publicat:

Vorbele despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au surprins pe toata lumea și au fost multe luni in care a avut loc un adevarat scandal. Acum, in exclusivitate pentru , și au spus adevarul despre scandalul cu nașii lor. Itaa ce marturisiri au facut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Usatii: Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat - 2”

13:50, 18.06.2024 - Scandalul INTERPOL este un fel de „Laundromat-2” și “este abia inceputul”, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatii, in cadrul emisiunii cu Gheorghe Gonța „Puterea e in Adevar!”. Potrivit lui Renato Usatii, in aceasta schema „s-au facut zeci de milioane de euro” cu implicarea persoanelor…

Doi concurenți de la „Te cunosc de undeva!” s-au certat dupa incheierea show-ului: „Mi-a dat unfollow. S-a suparat tare”

15:56, 16.06.2024 - Doi concurenți de la „Te cunosc de undeva!” au rupt prietenia dupa terminarea show-ului de la Antena 1. Artista s-a suparat foarte tare pe fostul ei coleg de scena, iar motivele s-au aflat acum.Zarug a facut echipa cu Eliza Natanticu in sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar cei doi au reușit…

Star Matinal. Cum arata apartamentul in care Armin Nicoara și Claudia Puican și-au investit banii. Au cumparat o casa in Dubai / FOTO

15:36, 22.05.2024 - Armin Nicoara și Claudia Puican petrec tot mai mult timp in Dubai, așa ca, și-au cumparat un apartament de lux acolo. De curand, artista a facut și turul casei, pe care a dat-o deja spre inchiriere in regim hotelier.

Armin Nicoara și Georgiana Lobonț continua scandalul de zile mari. Mesaj tranșant: „Nu joc in liga oamenilor bogați, joc in liga oamenilor normali”

11:55, 03.05.2024 - Armin Nicoara și Georgiana Lobonț, in continuare la cuțite! Armin Nicoara spune ca nici macar nu mai poate lua legatura cu nașa sa de cununie, pentru ca l-a blocat peste tot. Ba chiar mai mult, soțul artistei i-ar fi zis cu subiect și predicat ca Georgiana joaca in alta liga.„Sunt blocat peste tot,…

Situația haioasa cu care s-a confruntat Geanina Ilieș! A ieșit cu fiul in oraș și a avut parte de "peripeții" / VIDEO

23:10, 21.04.2024 - Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars ne dezvaluie situația haioasa cu care s-a confruntat impreuna cu fiul ei. Geanina Ilieș a ieșit cu baiatul in oraș, insa a avut parte de "peripeții".

Armin Nicoara și Claudia Puican incearca sa faca un copil de trei ani. Ce probleme au intampinat și unde au cautat ajutor

16:50, 16.04.2024 - Armin Nicoara și Claudia Puican se straduiesc sa devina parinți de trei ani, dar fara succes. Incercarile lor au fost umbrite de problemele de infertilitate ale soției saxofonistului, care a inceput tratamente in strainatate.

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!


Ce parere ai despre aceasta stire?