Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arhipelagul Filipine devastat de furtuni

Publicat:

Doua furtuni de proportii au devastat : in unele zone nivelul apelor revarsate a ajuns la doi si chiar la trei metri. Trei oameni au fost ucisi de taifunurile Nesat si Nalgae, iar sase sunt dati disparuti. 180 de mii de oameni au fost nevoiti sa-si abandoneze casele.Locuinte, scoli, magazine sunt sub ape. Organizatiile umanitare s-au mobilizat pentru a oferi ajutor, dar interventia este ingreunata de lipsa barcilor. Meteorologii avertizeaza ca o noua furtuna de mare intensitate se formeaza in Pacific.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aproape toata țara intra sub cod galben de furtuni, iar temperaturile scad cu 10 grade. Cand vine din nou canicula

10:41, 13.06.2024 - Meteorologii au emis noi alerte de vreme severa. Aproape toata țara va intra sub cod galben de vijelii. Sunt anunțate ploi torențiale, grindina, rafale de 70 km/h și cantitați de apa de peste 40 de litri pe metru patrat. Avem in vigoare și o atenționare de canicula. Capitala și alte 14 județe raman…

Avertisment ANM de ultim moment! A fost anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina

15:30, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina. Iata ce au transmis specialiștii, dar și ce zone din Romania sunt vizate de atenționare!

Vreme extrema in Romania! Cod portocaliu de furtuni și canicula. Temperaturile vor ajunge pana la 37 de grade Celsius

11:50, 10.06.2024 - Meteorologii anunța vreme extrema in Romania. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari meteo de cod galben și cod portocaliu de furtuni și canicula. Iata ce zone sunt vizate.

Vremea rea iși face de cap in Moldova! Meteorologii anunța in continuare furtuni, vijelii și grindina - județele vizate

21:35, 04.06.2024 - Meteorologii au prelungit, marti seara, Codurile portocalii de furtuni valabile in mai multe judete din Moldova, unde se vor semnala grindina de dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, vijelie si averse torentiale ce vor depasi 30 l/mp.

Ședința de urgența in cadrul Guvernului, dupa ce meteorologii au anunțat Cod Portocaliu de furtuni și Cod Galben de inundații

12:55, 03.06.2024 - Ministrul mediului, apelor și padurilor, Mircea Fechet, a convocat, luni dimineața, Comitetul ministerial pentru situatii de urgenta (CMSU), constituit la nivelul MMAP, ca urmare a avertizarilor hidro-meteorologice, Cod Portocaliu de furtuni și Cod Galben de inundații.

Meteorologii au emis Cod Galben de furtuni și vijelii pentru aproape jumatate de țara/ HARTA zonelor vizate

10:30, 28.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis avertizare Cod Galben de averse cu caracter torențial și vijelii, in cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, in Carpații Orientali și jumatatea de est a Carpaților Meridionali.

Cod galben de furtuni și ploi abundente: se face tot mai frig. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:36, 09.05.2024 - Meteorologii anunta cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, pentru mai multe judete. De asemenea, specialistii precizeaza ca vremea continua sa se raceasca, relateaza News.ro.Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), joi, intre orele 12.00 si 23.00, vor fi…

Informare meteo de furtuni cu grindina și ninsori abundente. Zonele afectate de fenomene periculoase - HARTA

22:10, 25.04.2024 - Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06Fenomene vizate și zone afectate: conform textuluiIn intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii. Vor fi mai ales averse, care in regiunile sud-estice vor fi insoțite de descarcari electrice, intensificari de scurta…


Ce parere ai despre aceasta stire?