Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ARHEOLOGIE Descoperire monumentală: Sarcofagul unui înalt funcționar din Egiptul Antic iese la lumină.

Publicat:

In timpul pregatirilor pentru un nou spital universitar, a fost descoperit un sarcofag impresionant al supraveghetorului scribilor faraonului Psamtik I, oferind o perspectiva rara asupra vieții și morții in . The post ARHEOLOGIE Descoperire monumentala: Sarcofagul unui inalt funcționar din Egiptul Antic iese la lumina. first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

RAMAS BUN SCUMPUL NOSTRU TATA Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre!

10:20, 03.05.2024 - Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre! The post RAMAS BUN SCUMPUL NOSTRU TATA Vei ramane o amintire binecuvantata și plina de lumina in inimile noastre! first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO: DUPA DOUA SAPTAMANI Barbat gasit decedat intr-un apartament de pe bd. Bucuresti din Baia Mare

22:36, 22.04.2024 - Descoperire macabra la orele serii de luni, in timp ce se afla in serviciul de patrulare pedestra, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat de cațiva cetațeni ca din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și ca au banuiala ca in interiorul apartamentului…

ADOPȚIA UNUI MINOR Un funcționar public din Dolj este acuzat de trafic de influența

11:46, 11.04.2024 - Sechestrul asigurator a fost dispus asupra sumei de 4.500 de euro obținuta in urma acestei presupuse infracțiuni. The post ADOPȚIA UNUI MINOR Un funcționar public din Dolj este acuzat de trafic de influența first appeared on Informatia Zilei .

DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale

11:26, 04.04.2024 - Dorul de scena va ramane mereu, dar ea iși exprima mulțumirea pentru sanatatea și liniștea pe care le are la varsta sa. The post DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale first appeared on Informatia Zilei .

JAPONIA Descoperire arheologica monumentala in Japonia: Sabia ucigatoare de demoni și scutul de oglinda din epoca Kofun

08:45, 04.04.2024 - Arheologii au descoperit in Japonia o sabie de peste doi metri din epoca Kofun, veche de 1600 de ani, impreuna cu un scut de oglinda, semnificand posibil apartenența la o elita militara și subliniind avansul tehnologic și importanța riturilor funerare ale perioadei. The post JAPONIA Descoperire arheologica…

SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand

18:40, 29.03.2024 - Reprezentanții Fundației Sagrada Familia au declarat recent ca biserica Sagrada Familia din Barcelona, proiectata de Antoni Gaudi, va fi finalizata in 2026, ... The post SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand first appeared on Informatia Zilei .

DESCOPERIRE MACABRA Barbat gasit mort, cu picioarele legate, pe terasa unui bloc din București

16:10, 15.03.2024 - Ancheta a fost preluata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul București, impreuna cu Serviciul Omoruri, pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. The post DESCOPERIRE MACABRA Barbat gasit mort, cu picioarele legate, pe terasa unui bloc din București first appeared on Informatia Zilei…

DECIZII LA NIVEL INALT CSAT ia masuri de intarire a Forțelor Armate

09:35, 22.02.2024 - Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri, 21 februarie, a dispus masuri de intarire a Fortelor Armate Romane, The post DECIZII LA NIVEL INALT CSAT ia masuri de intarire a Forțelor Armate first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?