Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aplicaţia care îţi spune câţi parteneri sexuali ai avut de-a lungul vieţii. E nevoie de un singur CLICK

Publicat:

Deoarece persoanele cu care am intretinut relatii sexuale au avut si ele, la randul lor, alte relatii. Iar aceste relatii pot implica boli cu transmitere intima, spun cei de la , cea mai mare retea de farmacii din .

Ei au creat, folosind date statistice privind numarul de parteneri pe grupe de varsta, un calculator care aduna cati parteneri sexuali ar fi putut avea partenerul tau, cati parteneri ar fi putut avea acestia la randul lor si tot asa pana la al saselea grad. Daca vreti sa il testati, intrati aici.

 

 

Ca sa va dati seama de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

PERSONALITATE Cum se formeaza personalitatea de-a lungul vieții?

08:05, 18.05.2024 - Inca din momentul in care venim pe lume, personalitatea noastra prinde contur. De-a lungul vieții, cum trece timpul, aceasta se modeleaza dupa un anumit tipar.  The post PERSONALITATE Cum se formeaza personalitatea de-a lungul vieții? first appeared on Informatia Zilei .

Un italian și-a adunat toate lozurile necaștigatoare cumparate de-a lungul vieții și a calculat cați bani a pierdut

17:55, 29.04.2024 - Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necaștigatoare pe care le-a cumparat de-a lungul vieții, a calculat cați bani a pierdut și vrea astfel sa contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care il reprezinta dependența fața de jocurile de noroc.

BAE Systems a a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui raport

05:55, 20.04.2024 - In ultimul deceniu, gigantul apararii a avut o relatie comerciala certa cu 81 de tari si posibil cu alte 12, reprezentand impreuna aproape jumatate (48%) din toate tarile la nivel global, arata o investigatie a organizatiei non-profit Action on Armed Violence din Marea Britanie. Printre acestea sunt…

Horoscop vineri, 22 martie. O zodie primește vești bune, in timp ce alta vrea sa puna capat unei relații

09:31, 22.03.2024 - Pentru vineri, 22 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa investeasca in bunuri neperisabile, in timp ce o alta zodie face planuri pentru o excursie.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Larisa Dragulescu de-a lungul vieții. Cum a reușit sa stranga suma colosala: ”Am muncit mult...” / VIDEO

15:50, 08.03.2024 - Larisa Dragulescu a reușit sa acumuleze o suma impresionanta la doar 38 de ani. Vedeta se poate mandri cu o viața ideala, unde nu va simți niciodata grija zilei de maine și va reuși sa-și indeplineasca otice dorința. Iata cum a reușit sa stranga o avere in doar cațiva ani!


Ce parere ai despre aceasta stire?