Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

APEC: Trump și Xi și-au confruntat viziunile asupra relațiilor comerciale internaționale

Publicat:

Presedintele american, , si omologul sau chinez, , si-au confruntat vineri, la summitul APEC de la Danang, in Vietnam, viziunile profund diferite asupra relatiilor comerciale internationale, primul aparand izolationismul, sub sloganul '', celalalt valul 'ireversibil' al globalizarii, relateaza AFP si Reuters, scrie agerpres.ro. 
'Voi pune intotdeauna America pe primul loc, la fel cum sper ca voi toti din aceasta sala veti da prioritate tarilor voastre', a declarat Trump, reluand o formula utilizata deja de la tribuna in septembrie. 

El…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

E periculos ca Trump sa sustina ca procesul sau a fost trucat, spune Biden. Campania Trump anunta colectarea de donatii-record

23:30, 31.05.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca este periculos si iresponsabil din partea lui Donald Trump sa sustina ca procesul sau penal de la New York, in care a fost gasit vinovat in ajun, a fost unul trucat, relateaza AFP si Reuters.

Razboiul președinților! Biden ii da replica lui Trump: E 'periculos' sa sustina ca procesul sau a fost 'trucat'

22:55, 31.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a afirmat vineri ca este "periculos" si "iresponsabil" din partea lui Donald Trump sa sustina ca procesul sau penal de la New York in care a fost gasit vinovat in ajun a fost unul "trucat", relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres."E periculos, e iresponsabil ca…

Prima dezbatere prezidențiala americana va avea loc, in premiera, in iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

19:20, 15.05.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, se va confrunta in prima dezbatere electorala cu rivalul sau, fostul președinte Donald Trump, pe 27 iunie, dupa ce ambii candidați au acceptat invitația postului CNN, relateaza Reuters.

Putin e mulțumit de planul de pace al Chinei pentru Ucraina și il lauda pe Xi Jinping: „Beijingul ințelege cu adevarat”

11:25, 15.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Xi Jinping a ajuns la Palatul Elysee pentru discutii cu Emmanuel Macron si Ursula von der Leyen

13:05, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a ajuns luni, spre sfarsitul diminetii, la Palatul Elysee, intalnire care reprezinta inceputul oficial al vizitei sale de doua zile in Franta, cu prilejul implinirii a 60 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

DISCUȚII Trump si presedintele polonez Duda au discutat despre Ucraina si NATO

08:05, 19.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters. The post DISCUȚII…

Putin va vizita China in luna mai

23:10, 19.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin va calatori in China in luna mai pentru se intalni cu liderul chienz Xi Jinping, anunța Reuters in exclusivitate. Vizita ar putea fi prima calatorie in strainatate a liderului de la Kremlin din noul sau mandat prezidențial.

Divizia secreta a CIA formata de Trump: au lansat o mega-operațiune impotriva Chinei

08:10, 15.03.2024 - Fostul presedinte al SUA Donald Trump a autorizat, la doi ani de la preluarea mandatului, CIA pentru a lansa o campanie clandestina pe retelele sociale din China, cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva Guvernului, potrivit unor fosti oficiali ai SUA care au cunostinta in mod direct…


Ce parere ai despre aceasta stire?