Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apărarea antiaeriană saudită a interceptat o rachetă deasupra capitalei Riyadh

Publicat:

Forțele saudite au interceptat duminica seara o racheta, chiar deasupra capitalei Riyadh. Se pare ca este vorba de un atac al rebelilor Huthi, la fix trei ani dupa inceputul intervenției coaliției militare conduse de saudiți in Yemen.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii folosesc rachete momeala pentru a epuiza apararea antiaeriana rusa

17:36, 10.06.2024 - Racheta de croaziera britanica Storm Shadow și omoloaga sa franceza, Scalp, s-au dovedit a fi foarte eficiente in lovirea țintelor militare rusești. In același timp, exista anumite dificultați in ceea ce privește adaptarea acestora la aeronavele de care dispune Ucraina.

A doua arma eficienta de contracarare a atacurilor rusești cu rachete, dupa apararea antiaeriana

18:06, 12.05.2024 - Stocurile de echipamente noi și gata de a fi integrate in sistemul energetic sunt al doilea cel mai eficient mijloc de contracarare a atacurilor rusești asupra energiei, dupa apararea aeriana , susține „Ukrenergo”.

Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasa „nevastuica salbatica” pentru a distruge apararea antiaeriana a Rusiei

15:30, 12.05.2024 - Piloții ucraineni efectueaza misiuni periculoase de „nevastuica salbatica” pentru a suprima apararea antiaeriana a Rusiei. Rachetele avansate furnizate de SUA au jucat un rol critic in aceste misiuni, scrie Business Insider.

Apararea antiaeriana americana a detectat avioane rusești

17:01, 03.05.2024 - Avioane militare rusești au fost detectate in zona de identificare a apararii aeriene din Alaska. In același timp, aviația rusa a ramas in spațiul aerian internațional, relateaza haqqin.az. Comandamentul comun nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a raportat ca pe 2 mai a detectat și urmarit…

O nava militara greceasca a interceptat doua drone houthi in Marea Roșie

09:20, 25.04.2024 - O nava militara greceasca din cadrul misiunii Uniunii Europene in Marea Roșie a interceptat, joi, doua drone lansate de militanții Houthi din Yemen spre o nava comerciala, au declarat oficiali din cadrul Ministerului grec al Apararii, noteaza Mediafax.

Polonia in alerta, dupa ce o racheta ruseasca a ajuns in spațiul sau aerian. Apararea antiaeriana, activata

10:26, 24.03.2024 - Polonia a transmis ca a activat apararea antiaeriana duminica dimineața, dupa ce o racheta de croaziera rusa indreptata spre Ucraina a intrat in spațiul sau aerian. „Pe 24 martie, la ora 4:23, a avut loc o incalcare a spațiului aerian polonez de catre una dintre rachetele de croaziera lansate in…

ISW: Rusia spera sa distruga rețeaua energetica a Ucrainei pe fondul penuriei de rachete pentru apararea antiaeriana

22:15, 23.03.2024 - Forțele ruse exploateaza deficitul de aparare antiaeriana a Ucrainei pentru a lansa un nou atac care are ca scop distrugerea rețelei energetice a țarii, susține Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in raportul de vineri, 22 martie.

Pachet suspect, in centrul capitalei. Ce spun forțele de ordine

10:30, 19.03.2024 - In aceasta dimineața, la ora 08:30, Poliția a fost sesizata in legatura cu faptul ca in centrul capitalei, intr-o urna pentru gunoi, a fost observat un pachet suspect. Șefa Serviciului de presa al Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Noi.md ca la fața locului s-a deplasat un echipaj…


Ce parere ai despre aceasta stire?