Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunțul făcut de Mirela Vaida despre prezența ei la Te cunosc de undeva, după episodul traumatizant de la Acces Direct

Publicat:

a trait un șoc in direct vinerea trecuta, dupa ce a fost agresata cu o piata de o femeie necunoscuta și complet dezbracata. Ce anunț a facut prezentatoarea de la despre prezența sa la Te cunosc de undeva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Adi Minune despre casnicia cu Cati Simionescu. „Au fost momente cand n-am mai suportat și a trebuit sa plec undeva sa stau 4 zile, 5 zile singur”

15:15, 29.05.2024 - Adrian Minune și soția lui, Cați, sunt casatoriti din 2004 și formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Au impreuna trei copii și o casnicie discreta, care de-alungul anilor a trecut prin suișuri și coborașuri. Artistul a dezvaluit ca nu s-a gandit niciodata la divorț, deși el și partenera lui au…

De ce lipsește Mirela Vaida de la Acces Direct. Adrian Velea a facut anunțul: „Se pregatește de...” / VIDEO

17:20, 16.05.2024 - Mirela Vaida lipsește astazi de la Acces Direct. Din ce motiv nu va prezenta vedeta emisiunea. Adrian Velea, colegul ei de platou, a facut anunțul in urma cu puțin timp. Iata ce a marturisit!

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Soțul Maricicai, adevarul despre episodul de infidelitate dintre ea și verișorul lui: „Unde ai fost alaltaseara?”. Femeia ar mai fi plecat de acasa

18:10, 12.04.2024 - Mielu, soțul Maricicai, are o alta versiune a poveștii fața de partenera lui, asta dupa ce a surprins-o pe ea impreuna cu verișorul lui. Femeia se apara, in continuare, și spune ca nu este nimic adevarat și ca de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea.

Mirela Vaida, probleme la intoarcerea in Romania: „E lacatul pe ușa, nu știi la cine sa suni”. Prin ce situația neplacuta a trecut prezentatoarea de la Acces Direct

10:15, 09.04.2024 - Mirela Vaida a plecat in Spania la finalul saptamanii trecute, acolo unde a avut de onorat niște evenimente in Valencia. Ieri, prezentatoarea de la Acces Direct s-a intors in Romania și spune ca a trecut, din nou, printr-o situație neplacuta pe aeroport. Anul trecut, a fost nevoita sa aștepte 13 ore…

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca soția avocatului este insarcinata / VIDEO

16:56, 20.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Soția lui, Ramona Pauleanu, este insarcinata in trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca partenera de viața a avocatului este gravida. Iata ce declarații au facut ei la Acces Direct!

Mirela Vaida, sarbatorita in avans de echipa Acces Direct. Prezentatoarea TV va implini maine 42 de ani / VIDEO

21:20, 15.03.2024 - Maine, pe 16 martie, Mirela Vaida implinește 42 de ani, iar colegii de la Acces Direct s-au gandit sa ii faca o surpriza in avans de ziua ei de naștere. Adrian Velea, impreuna cu restul invitaților, au sarbatorit-o cu flori și tort.

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.


Ce parere ai despre aceasta stire?