Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANUNȚ ȘOCANT DESPRE MOZILLA FIREFOX!

Publicat:

Tot mai multi romani navigheaza pe internet cu browserul detinut de Google. Conform unui raport StatCounter privind utilizarea browserelor din Romania, are aproape jumatate din cota de piata din Romania.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Ciolacu, anunț de ultima ora pentru pensionari, inainte de Paște. „Suntem in grafic”

14:05, 30.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut, marți, 30 aprilie, un anunț important pentru pensionarii din Romania, care iși așteapta pensiile, inainte de Sarbatorile Pascale. In cadrul declarațiilor pe care le-a facut, la inceputul ședinței de Guvern, prim-ministrul a dat asigurari ca Executivul este „in grafic”,…

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Marcel Ciolacu, anunț bomba despre taxa pe boala. Ce decizie se va lua in cadrul ședinței de azi a Guvernului

12:10, 04.04.2024 - "Introducem azi prin ordonanta de urgenta scutirea de la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, al gravidelor, al pacientilor cu afectiuni oncologice si al cazurilor de urgenta", a declarat Ciolacu.El a adaugat ca, prin acelasi proiect,…

Catalin Cherecheș va fi adus in țara in cel mult 10 zile. Primul anunț al Parchetului din Munchen

22:25, 13.03.2024 - Parchetul General a inițiat returnarea lui Cherecheș in Romania, care trebuie sa aiba loc in termen de zece zile.„Parchetul din Munchen pune capat evadarii unui primar roman și aranjeaza extradarea acestuia in Romania.Un primar roman care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru infracțiuni…

Anunț pentru romanii care nu și-au luat zilele legale minime de concediu. Ce se intampla cu liberele

11:35, 09.03.2024 - Mulți angajați din Romania se confrunta cu dilema neutilizarii zilelor de concediu de odihna din anul precedent. Odata cu apropierea termenului limita pentru recuperarea acestor zile, lucratorii se intreaba ce opțiuni au la dispoziție conform legislației muncii.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.


Ce parere ai despre aceasta stire?