Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunt important pentru toți șoferii din România! Ce autovehicule vor fi scutite de la plata rovinietei

Publicat:

Anunt important pentru toți șoferii din Romania! Anumiți participanți la trafic ar putea fi scutiți de la plata rovinietei. Deputatul PSD, , a facut un anunț important prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

IMPORTANT pentru șoferi! CNAIR anunța suspendarea temporara a emiterii rovinietei!

15:45, 08.03.2024 - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informeaza ca emiterea rovinietei va fi suspendata temporar. Potrivit reprezentanților CNAIR, incepand cu data de 11 martie 2024, nu va fi posibila emiterea rovinietelor, in intervalul orar 00:00-03:00, pentru ca vor fi actualizate informatiile…

Anunt important pentru parinti! Primaria Constanta ofera sprijin financiar pentru plata bonelor

14:36, 19.02.2024 - Primaria Municipiului Constanta, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, acorda parintilor, care nu isi permit sa plateasca o bona pentru copilul de varsta prescolara max.6 ani , ajutoare banesti.Ajutorul financiar se acorda lunar pentru fiecare copil, in functie de media veniturilor nete realizate…

Camioanele „verzi” vor fi scutite de plata taxei de tranzitare a Bucureștiului

13:10, 13.02.2024 - Vehiculele comerciale cu propulsie electrica sau hibrida vor fi scutite de plata taxei de acces in Capitala, conform Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 31 ianuarie 2024, dupa ce Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR a solicitat acest lucru Primariei…

Anunț important pentru pescarii din Romania! Noi reguli

10:45, 13.02.2024 - Pescarii din Romania sunt in centrul atenției cu o serie de noi reguli ce urmeaza sa fie implementate in ceea ce privește practicarea pescuitului in Delta Dunarii. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a facut public un anunț crucial referitor la schimbarile semnificative.

Anunt important al Ministerului Muncii! Noi ocupatii au fost recunoscute oficial in Romania

17:55, 05.02.2024 - Sapte noi ocupatii urmeaza sa fie introduse in Clasificarea Ocupatiilor din Romania COR in baza ordinului comun semnat de ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura Oprescu, si de presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, in urma solicitarilor angajatorilor." ",…


Ce parere ai despre aceasta stire?