Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANUNŢ fără precedent de la NASA. SOARTA OMENIRII se poate schimba. DESCOPERIRE COLOSALĂ

Publicat:

Specialiștii NASA au precizat de curand ca o planeta similara cu planeta Pamant, doar ca de dimensiuni mult mai mari, care a fost denumita generic Planeta X, Planeta 9 sau Nibiru, ar exista undeva la limitele .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire de proporții in adancurile Pamantului: poate schimba toate noțiunile existente despre planeta noastra

14:40, 04.05.2024 - Un studiu recent realizat de cercetatori de la Northwestern University și University of New Mexico a descoperit dovezi care sugereaza ca straturile profunde ale Pamantului ar putea gazdui rezervoare masive de apa.

Gaura neagra colosala, descoperita in galaxia noastra de Agenția Spațiala Europeana

07:51, 17.04.2024 - O echipa de cercetatori de la Agenția Spațiala Europeana (ESA) a facut o descoperire uluitoare: o gaura neagra colosala in galaxia noastra, Calea Lactee, cu o masa de 33 de ori mai mare decat a Soarelui. Aceasta gaura neagra, numita Gaia BH3, se afla in constelația Aquila și este una dintre cele mai…

Agenția Spațiala Europeana face o descoperire uluitoare: gaura neagra colosala in galaxia noastra

03:46, 17.04.2024 - O echipa de cercetatori de la Agenția Spațiala Europeana (ESA) a facut o descoperire uluitoare: o gaura neagra colosala in galaxia noastra, Calea Lactee, cu o masa de 33 de ori mai mare decat a Soarelui. Aceasta gaura neagra, numita Gaia BH3, se afla in constelația Aquila și este una dintre cele mai…

Descoperire importanta a astronomilor: Un curcubeu a fost observat pe o planeta din afara sistemului solar

23:30, 07.04.2024 - Semnele unor misterioase modele asemanatoare curcubeului au fost detectate pe o planeta din afara sistemului solar, au anunțat astronomii, potrivit BBC.Fenomenul, numit efectul de glorie, este adesea observat pe Pamant și a fost descoperit o singura data pe o alta planeta, Venus.

NASA, anunț important despre Eclipsa de Soare. Ce vor face specialiștii maine, 8 aprilie 2024

23:05, 07.04.2024 - Cercetatorii pregatesc o operațiune impresionanta pentru monitorizarea eclipselor solare. In ziua de maine, 8 aprilie 2024, specialiștii NASA vor utiliza avioane și rachete echipate cu tehnologii avansate pentru a studia fenomenul fascinant al unei eclipse totale de soare.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Un satelit de marimea unui autobuz se indreapta spre pamant si se va prabusi miercuri, dupa 30 de ani de la lansare

11:30, 20.02.2024 - Un satelit scapat de sub control se indreapta spre Pamant și va intra in atmosfera miercuri, dupa 30 de ani de la lansare. Specialiștii cred ca riscurile privind producerea unui incident grav sunt mici, scrie presa romana.

Anunț ANM! Prognoza meteo a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024

14:41, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au transmis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?