Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANUNŢ de ultimă oră pentru toate FEMEILE! O banală PLANTĂ din cămară vă FEREŞTE de CANCER

Publicat:

Expertii de la Universitatea de au descoperit ca apigenina poate bloca abilitatea celulelor canceroase de la san de a supravietui mai mult decat celulele normale, oprind raspandirea lor si facandu-le mai sensibile la tratamentul medicamentos.

Apigenina, care functioneaza si ca anti-inflamator, functioneaza intr-o modalitate care sugereaza ca si alti nutrienti ar putea avea efecte similare in indepartarea cancerului. Ea ajuta proteinele sa corecteze anormalitatile din ARN, care sunt responsabile pentru circa 80% din tipurile de cancer.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…

Vești bune din SUA: experții au autorizat un prim tratament impotriva bolii ficatului gras

10:10, 15.03.2024 - Autoritatile sanitare americane au autorizat joi un prim tratament impotriva unei forme grave a asa-numitei boli a ficatului gras, care afecteaza milioane de persoane din Statele Unite, transmite vineri AFP, relateaza Agerpres. Tratamentul, dezvoltat de Madrigal Pharmaceuticals, este autorizat pentru…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Prazul cu gust de usturoi. Face parte din flora spontana, iar cercetatorii spera sa impuna planta in ferme și gradini

05:51, 04.03.2024 - Un soi de praz cu gust de usturoi este studiat de cercetatorii buzoieni de la Banca de Resurse Genetice Vegetale. Planta a fost descoperita in flora spontana din Padurea Crang, cel mai mare parc din Buzau iar de cinci ani aceasta este studiata


Ce parere ai despre aceasta stire?