Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antena 3 a difuzat IMAGINI cu Elena Udrea și Alina Bica în PUȘCĂRIE - FOTO

Publicat:

Antena 3 a difuzat, luni seara, primele imagini din inchisoare cu și ! Pozele dateaza de anul trecut, cand cele doua fugare, condamnate definitiv la inchisoare cu executare in Romania, se aflau in detenție.

In poze apare și avocatul celor doua. Barbatul este intre , aflata in stanga acestuia, și , și are in fața un laptop. Bica este cea care discuta cu avocatul și gesticuleaza, pentru ca ea știe limba spaniola. Intalnirea dintre cei 3 are loc in curtea inchisorii ””.

Citește și:  reacționeaza dupa ce

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Cum arata familia lui Narcis Godeanu, fostul iubit al Ramonei Badescu. Imagini rare avocatul / PAPARAZZI

22:50, 08.03.2024 - Nu mulți știu cum arata in prezent familia lui Narcis Godeanu, fostul iubit al Ramonei Badescu. Imagini rare cu avocatul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Care ambasada ne va da președintele?!

18:35, 06.03.2024 - Alegerile prezidențiale au trecut in plan secund, peste tot se vorbește acum despre „locale” și „europarlamentare”; mai puțin la Antena 3, acolo inca se moare de grija Ucrainei, dar ințelegem, Radu Tudor are ceva personal cu Vladimir Putin. Și, totuși, mulți chibițeaza, puțini pricep ca Romania are…

Elena Udrea da sfaturi din pușcarie: „Umplem țara cu africani și asiatici”

20:55, 13.02.2024 - Elena Udrea, fost ministru al Turismului, care executa in prezent o pedeapsa de 6 ani de inchisoare cu executare, primita in dosarul „Gala Bute”, da sfaturi economice constructorilor de autostrazi din Romania.

Armata Romana participa la exercitii NATO cu tancuri sovietice, vechi de 70 de ani

15:55, 13.02.2024 - Romania are zeci de programe de inzestrare, dar foloseste tancuri vechi de 70 de ani la exercitiile NATO. Radu Tudor, jurnalist Antena 3 CNN si analist militar, a declarat ca o tehnologie veche de 70 de ani nu are cum sa fie compatibila cu standardele NATO. Despre inzestrarea MApN, ministrul Angel Tilvar…

Iuliana Madalina Bruj, o tanara din Prundu Bargaului, iși cauta jumatatea in emisiunea „Mireasa”

12:21, 06.02.2024 - Iuliana Madalina Bruj, o tanara de 26 de ani, care s-a nascut in județul Bistrița-Nasaud, iși cauta jumatatea in sezonul 9 al emisiunii „Mireasa”, un concurs reality-show matrimonial difuzat de Antena 1. Aceasta iși dorește un barbat responsabil și iubitor, care sa o ia de mana și sa fie gata sa infrunte…


Ce parere ai despre aceasta stire?