Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Rîndașu are nevoie de noi. ACUM. Înainte de a fi prea târziu...

Publicat:

Andrei este un tanar din Campina, elev in clasa a XII-a la . Pe 3 noiembrie 2020 va implini 18 ani. Noi am mai scris despre trista poveste a lui Andrei Rindașu și revenim acum pentru ca acest baiat are mare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Are nevoie de noi pentru a trai!

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condiția ca Ucraina sa castige in razboiul cu Rusia. Jens Stoltenberg: „Nu este prea tarziu”

08:00, 26.04.2024 - „Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei, cu conditia ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP.

Conferința PeaceJam la Campina, despre ”Sanatatea și bunastarea tinerilor”

22:40, 20.04.2024 - A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Campina, in Casa Tineretului, in acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri in jurul unei teme comune - ”Sanatatea și bunastarea tinerilor”.

FOTO ȘTIREA TA: La Alba Iulia, inceput de campanie electorala in care nu mai incapem de gunoaie. ”Sa ne rugam la Dumnezeu sa rasara soarele mai tarziu, ca sa nu innebunim de la miros”

11:05, 30.03.2024 - FOTO ȘTIREA TA: La Alba Iulia, inceput de campanie electorala in care nu mai incapem de gunoaie. ”Sa ne rugam la Dumnezeu sa rasara soarele mai tarziu, ca sa nu innebunim de la miros” La Alba Iulia, inceput de campanie electorala in care nu mai incapem de gunoaie. ”Sa ne rugam la Dumnezeu sa rasara…

Anul trecut, Prahova a ­pierdut un… oras!

00:50, 27.03.2024 - • Numarul redus de nașteri in comparație cu cel al deceselor s-a menținut și la inceputul acestui an N.Dumitrescu Scaderea populației este deja o realitate in Romania, inclusiv la nivelul județului Prahova, iar acest lucru se constata de la un an la altul. Astfel, din datele solicitate Direcției Județene…

Vicepresedinte PNL, scapat de puscarie prin… „tulburare schizoforma”

10:45, 17.03.2024 - Organizația PNL Dambovița risca sa nu mai castige niciun fotoliu de primar la urmatoarele alegeri locale din cauza liderului organizatiei judetene, senatorul Virgil Guran . Personaj controversat, cu un istoric de business, dar mai ales medical, extrem de controversat, individul a reusit sa prinda, incepand…

Chicu, dupa ce Maia Sandu a anunțat votul prin corespondența: „Referendum, vot prin poșta doar unde vrea ea - totul pentru a lua un nou mandat. Tarziu!”

10:00, 01.03.2024 - Fostul premier, Ion Chicu, a venit cu o reacția, dupa ce președinta Maia Sandu a anunțat ca cetațenii din diaspora unde este greu de ajuns la secțiile de vot, ar putea vota „prin corespondența” la alegerile prezidențiale din acest an.

C.R.E.A.A.Ti.V, primul centru medico-educational pentru tineri si adolescenti cu adictii.

23:50, 28.02.2024 - Primul Centru medico-educational pentru tineri si adolescenti cu adictii, C.R.E.A.A.Ti.V., (Centrul de reabilitare si educatie impotriva adictiilor pentru adolescenti si tineri la Voila) amenajat de Asociatia Zi de Bine, a fost inaugurat in cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila din Campina, la doar…

Fundația Zamolxes anunța deschiderea la Campina a Institutului pentru Dezvoltarea Armonioasa a Omului

20:06, 16.02.2024 - Fundația Zamolxes are deosebita placere sa anunțe deschiderea Institutului pentru Dezvoltarea Armonioasa a Omului in data de 22 februarie 2024, ora 14.30, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Campina.


Ce parere ai despre aceasta stire?