Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, pe podium, ALĂTURI DE SORA EI MAI MICĂ! Uite CÂT DE BINE SEAMĂNĂ cele două

Publicat:

Putini stiu ca are o sora mai mica. Bruneta a hotarat sa o faca pe Lorena cunoscuta si sa o initieze in tainele modellingului. Cele doua au defilat pentru prima oara pe acelasi podium.

"Pentru prima oara intr-o prezentare alaturi de sora mea...", a scris , pe Facebook, langa o fotografie in care cele doua apar pe holurile . Andreea si sora ei, de nici 15 ani, Lorena, poarta creatiile unuia dintre designerii care participa la Expomariaj si pentru care au urcat impreuna pe podium.

In urma cu trei…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Alexandra Pacuraru, umilita. Seamana a telenovela la Realitatea Plus

13:05, 22.03.2024 - Alexandra Pacuraru a fost trasa pe linie moarta de Realitatea Plus, in vreme ce Ana Maria Pacuraru, cea de-a doua fiica a omului a afaceristului Maricel Pacuraru, revine pe sticla, dupa concediu de maternitate, si, mai mult, va fi si promovata. „Dragii mei telespectatori, cu inima plina de emotie si…


Ce parere ai despre aceasta stire?