Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, implicata intr-un scandal monstru! Ce se intampla cu frumoasa graviduta

Publicat:

este in razboi cu familia fostului ei iubit. Bruneta se ataca de la distanta cu fratele fostului concurent de la Burlacita.

Contactat de Antena 1, fostul solist al trupei Ro-Mania a declarat ca nu vrea sa se implice in scandalul dintre Mantea si fratele lui, desi stie multe. "Daca frate-miu se hotaraste sa zica ceva, atunci o sa spun si eu. Acum noi trebuie sa ne apucam de valuri. Stii cum e cu prostul care arunca piatra si altii...", a spus cantaretul.

"Sper sa nu am ocazia sa vorbesc vreodata. Am inteles, familia lui nu isi doreste acest copil. Pana acum…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

Ce se va intampla cu parinții Luminitei, copila de 13 ani disparuta din Neamt, dupa ce fata a dormit doua nopti intr-o livada de frica tatalui. Adolescenta a fost internata intr-un centru special

12:00, 01.04.2024 - Luminita, copila de 13 ani disparuta din Neamt, a fost gasita, la doua zile de la dispariție, intr-o livada de frica tatalui agresiv. Iata ce se va intampla cu parinții micuței! Adolescenta a fost internata intr-un centru special.

Ce se intampla intre Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8. In ce stadiu a ajuns relația lor: „Fiecare cu bagajul sau” / VIDEO

10:50, 31.03.2024 - Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Și ei au intampinat momente dificile pe parcursul relației, insa au știut sa treaca intotdeauna peste, iar asta pentru ca iubirea a jucat cel mai important rol.…

Romica Țociu e pe cai mari! Ii merge bine pe plan profesional: „Cand sunt eu bine, e bine toata familia! Toata lumea se bucura!”

17:20, 20.02.2024 - Romica Țociu (62 de ani) traverseaza o perioada plina și benefica din punct de vedere profesional. Indragitul actor este implicat in proiecte frumoase care il țin foarte ocupat: „Te cunosc de undeva”, acolo unde face echipa buna cu Paula Chirila, filmeaza pentru serialul „Bravo, tata!”, tot de la Antena…

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit. Artistul rupe tacerea: „Sunt suparat! Dar ce sa facem, frate?”

09:40, 18.02.2024 - Florin Ristei face primele declarații despre desparțirea de Naomi Hedman, logodnica lui pe care a cunoscut-o in cadrul emisiunii „X Factor”. Pana acum, artistul s-a ferit sa vorbeasca despre separarea lor.Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a inceput in urma cu mai mulți ani de zile.…

De ce se teme Ilie Nastase. Soția lui, Ioana, l-a dat de gol. „Suntem la munte, ne-am retras puțin aici. Niciodata nu a facut asta”

09:45, 11.02.2024 - Ioana, soția lui Ilie Nastase, este pasionata de echitatie, așa ca fostul tenismen i-a darut recent un cal, pe care cei doi il țin la Brașov. Ei merg din cand in cand acolo, pentru citeva zile de relaxare. Bruneta este foarte atașata de calul sau, Cezar, pe care chiar Ilie Nastase i l-a facut cadou,…


Ce parere ai despre aceasta stire?