Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANDREEA ESCA A LUAT O DECIZIE NEAŞTEPTATĂ! A lăsat MAŞINA ACASĂ şi "S-A DAT" CU BICICLETA

Publicat:

Andreea Esca a luat o decizie in acest weekend care a surprins pe multa lume. Prezentatoarea TV a hotarat sa lase pentru o zi masina acasa si sa scoata bicicleta "de la naftalina".

Vedeta a postat pe contul ei de Facebook o imagine in care apare imbracata lejer, fara celebrele sacouri cu care o vedem la TV si langa bicicleta.

INFO

Andreea Esca este o jurnalista romanca, ocupand poziția de realizator-prezentator in cadrul Știrilor ProTV. Este director editorial al revistei „The ONE". Este casatorita cu și are doi copii, Alexia și Aris.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…

Star Matinal. Cum este Ela Craciun in rolul de mama. Prezentatoarea TV are trei copii: „Mi-au dat lacrimile” / VIDEO

15:55, 13.03.2024 - Ela Craciun are trei copii cu varste diferite și spune ca au existat o mulțime de momente dificile, mai ales de cand a devenit mama. Vedeta spune ca ea și soțul ei au invațat cum sa iși imparta treburile in casa, inclusiv atunci cand vine vorba de creșterea copiilor.

Pensionarii care primesc 1.000 de lei dupa recalculare. Se adauga sumele care au valoare unica pentru toți

07:16, 10.03.2024 - Doina Parcalabu, fostul director al Casei Naționale de Pensii Publice, a dezvaluit beneficiarii romani care urmeaza sa primeasca un supliment de 1.000 de lei la pensie. Incepand cu 1 septembrie 2024, va intra in vigoare o noua lege a pensiilor. Pana atunci, autoritațile recalculeaza veniturile tuturor…

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…


Ce parere ai despre aceasta stire?