Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Berecleanu, momente emoționante în Ajunul Crăciunului, alături de mama sa: "Totul s-a oprit în jur"

Publicat:

se pregatește de Craciun, insa nu singura, o are alaturi pe cea care i-a dat viața. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO

11:50, 21.04.2024 - Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele, iar recent a vorbit despre intreaga procedura. Iata ce postare trista a facut vedeta prin intermediul rețelelor de socializare!

Vacanța de Vedeta. Ce face Geanina Ilieș de fiecare data cand merge in vacanța. Prezentatoarea TV, momente speciale alaturi de fiul ei: „Imi place sa...” / VIDEO

16:45, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit ce face de fiecare data cand merge in vacanța. Indragita prezentatoare TV a petrecut momente speciale alaturi de fiul ei, in Barcelona. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Vacanța de Vedeta.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

Razvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina Fodor, in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024 / FOTO

14:45, 29.02.2024 - Razvan Fodor i-a facut o declarație de dragoste soției lui, Irina Fodor, chiar in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024. Momente emoționante inainte de plecare.


Ce parere ai despre aceasta stire?