Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Ucrainizarea securităţii europene: De ce Rusia acţionează acum?

Publicat:

Ca urmare a presiunii exercitate de Moscova, securitatea europeana este intr-o criza existentiala profunda, deoarece pilonii sai se clatina, iar cei aflati in afara NATO sunt descoperiti si vulnerabili.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce trimișii lui Putin in Republica Moldova au fost ignorați la parada rusa de la Moscova ANALIZA

20:50, 12.05.2024 - Participarea lui Ilan Șor, Evghenia Guțul și a Marinei Tauber la parada de 9 mai de la Moscova arata ca blocul Victorie este acum principala forța politica pe care mizeaza Kremlinul pentru destabilizarea Chișinaului.

Rusia blameaza tarile baltice pentru ruperea majoritatii legaturilor cu ea

12:35, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ingrijorare in Franța: „Suntem bombardați”

08:31, 21.04.2024 - Franta si alte tari europene sunt „bombardate de propaganda rusa” odata cu apropierea alegerilor europene din 9 iunie, a avertizat ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noel Barrot, intr-un interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului Ouest France, relateaza AFP. „Suntem bombardati…

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia cere Kievului sa iși aresteze șeful securitații și sa il trimita la Moscova

13:10, 01.04.2024 - Ministerul rus de externe a cerut duminica seara Ucrainei sa il aresteze pe șeful serviciului de securitate de la Kiev și sa il extradeze la Moscova, relateaza Business Insider. Ministerul condus de Serghei Lavrov a remis un comunicat de presa in care il invinovațește pe Vasil Maliuk, directorul Serviciului…

Italia iși consolideaza nivelul alertei teroriste in urma atacului din Rusia

08:16, 26.03.2024 - Comitetul Național italian al Ordinii Publice și Securitații a decis, din cauza numeroaselor ceremonii religioase de Paște - de exemplu Drumul Crucii, noaptea, la Colosseum, la care iau parte mii de turiști din intreaga lume - prevazute in urmatoarele zile, dupa exemplul Franței, sa-și creasca nivelul…

Romania este cel mai putin dependenta de gazele de import dintre țarile UE (analiza)

07:01, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Dependenta de Rusia a fost inlocuita cu dependenta de alte tari.

Dilemele dependenței, prizonierului și a securitații. Rusia lui Putin și joaca agresiva cu Republica Moldova

07:05, 06.03.2024 - Recentele diatribe de la Moscova la adresa Republicii Moldova, și chiar absența Republicii Moldova din discursul lui Putin despre Starea Națiunii subliniaza multiplele dileme ale dependenței, prizonierului și a securitații din regiunea Republicii Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?