Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Amin!” Jurații Chefi la Cuțite sunt comparați cu răul suprem: ”Când s-a apropiat de mine chef Bontea, Iadul, am simțit o răsuflare, în ceafă, foarte puternică, un aer rece...”

Publicat:

Jurații Chefi la Cuțite sunt comparați cu raul suprem, de catreun concurent. ”Cand s-a apropiat de mine chef Bontea, Iadul, am simțit o rasuflare in ceafa foarte puternica, un aer rece...”, a spus acesta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Richard Abou Zaki a ales sa foloseasca o amuleta puternica. A urmat Orlando Zaharia

21:40, 08.05.2024 - Richard Abou Zaki a ales sa foloseasca o amuleta puternica in ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Nu a durat mult și Orlando Zaharia a folosit și el un avantaj puternic.

Jurații Chefi la cuțite iși alcatuiesc diseara echipele cu care lupta pentru marele trofeu al sezonului

16:20, 17.04.2024 - In ediția de ieri Chefi la cuțite s-a dat startul bootcampului sezonului 13! Este etapa care culmineaza cu definitivarea echipelor juraților, așadar miza este uriașa. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Pope

Jurații Chefi la cuțite se bat pentru ultimele amulete ale acestui sezon! Un concurent de 17 ani a uimit cu dezvaluirile sale

10:11, 08.04.2024 - Incepe saptamana ultimelor amulete din sezonul 13 Chefi la cuțite! Jurații resimt din plin presiunea, intrucat cele trei intreceri care au ramas nu doar ca vor imparți cele din urma amulete, dar vor fi decisive pentru stabilirea celor trei Chefi care iși vor alcatui echipe – juratul aflat pe ultimul…

Jurații Chefi la cuțite sunt puși sa gateasca dupa bugetul dat! Cine e romanul care a gatit in echipa celui mai bun Chef din Asia

11:45, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Antena 1, jurații Chefi la cuțite au parte de o provocare cu buget redus: amuleta poate fi caștigata cu doar 30 de lei! Dar ce preparate cu pretenții de fine dining vor pregati Chefii cu ingrediente care sa nu coste, in total, mai mult de 30 de lei?

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiența de peste 30 de ani in bucatarie

16:10, 22.03.2024 - Emisiunea Chefi la Cuțite a cunoscut modificari semnificative odata cu plecarea celor trei bucatari celebri: Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu. In locul lor sunt acum patru chefi: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Chef Sautner este o figura noua in lumea televiziunii,…

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Ce amuleta puternica a anunțat Irina Fodor. Prezentatoarea TV a anunțat o premiera: „Cum adica?”

21:40, 19.03.2024 - Premiera la Chefi la cuțite! Irina Fodor a anunțat o amuleta puternica in ediția 2 din sezonul 13 de pe 19 martie 2024. Entuziasmul chefilor a disparut rapid cand s-a aflat ce trebuie sa gateasca. Iata cine va degusta preparatele lor.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Jurații Chefi la cuțite vorbesc despre adrenalina celor dintai zile de filmare a show-ului. Chef Alexandru Sautner: ”In primele trei zile nu știu daca am dormit opt ore!”

12:30, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?