Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amendă pentru minorii care sunt prinși fumând în spațiile publice

Publicat:

Un proiect depus in Parlament de mai mulți parlamentari PSD, PNL și minoritați prevede o amenda de 500 de lei pentru minorii care sunt prinși fumand in spațiile publice, conform Agerpres. Prin aceasta inițiativa legislativa, se dorește interzicerea consumului de tutun de catre minori pe strada drumuri, parcuri, stadioane, unitati de invatamant, gari si aeroporturi, […] pentru minorii care sunt prinși fumand in spațiile publice a fost publicat in Ziarul de Bacau .

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sindicaliștii Europol, publica imaginile cu un barbat care taie cauciucul unei mașini de poliție. Imaginile sunt inregistrate pe o strada din Lupeni (VIDEO)

23:46, 16.04.2024 - Sindicalistii Europol afirma, marti seara, ca parlamentarii care au modificat legislatia, dezincriminand portul de arme albe in spatiile publice, pot fi considerati autorii morali au unor fapte de violenta stradala. Sindicalistii publica imagini cu un barbat care taie anvelopa unei autospeciale de…

Aventura copiilor de 15 ani prinși de polițiștii din Nadlac, dupa ce au condus 650 de kilometri

12:55, 13.04.2024 - Cei trei copii din Bacau, depistati la Nadlac, dupa ce au furat o masina, voiau sa ajunga in Germania. Aceștia au reușit sa conduca „nederanjați” peste 650 de kilometri, traversand țara de la est la vest.

Trei minori au strabatut țara cu o mașina furata. Șoferul are 15 ani. Unde au fost prinși

09:45, 11.04.2024 - Trei minori din județul Bacau au furat un autoturism și au plecat intr-o aventura. Drumul lor s-a sfarșit la Nadlac (Arad), la granița de vest a țarii, cand au dat fața in fața cu un echipaj al poliției.

Trei copii au furat o mașina din Bacau: au fost prinși la Nadlac

00:15, 11.04.2024 - Trei copii au furat o mașina din județul Bacau in urma cu trei zile și au plecat la plimbare prin țara. Ei au fost prinși de catre polițiștii din Nadlac deși au abandonat autoturismul și au incercat sa fuga. Cei trei copii au 15 ani și toți sunt din județul Bacau. Ei au furat un […] The post Trei copii…

Trei barbați prinși in flagrant cu un kilogram de cocaina

17:55, 15.03.2024 - Trei barbați care ar fi urmat sa vanda un kilogram de cocaina cu suma de 57.000 de euro au fost prinși in flagrant in Galați. Drogurile urmau sa fie vandute in Bacau și Suceava. Dealerii au fost reținuți.

Anunț post vacant Primaria Berzunți

09:40, 13.03.2024 - Primaria comunei Berzunti cu sediul in Berzunti, judetul Bacau, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de : Consilier achizitii publice – perioada nedeterminata – in cadrul Compartimentului Strategii de Dezvoltare Locala, Investitii si Achizitii publice; Data desfasurarii concursului:…


Ce parere ai despre aceasta stire?