Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Amanţii din FBI": Fosta juristă Lisa Page a refuzat să depună mărturie în Congres

Publicat:

, o fosta angajata a de Investigatii (FBI) care a participat la anchetele referitoare la si , a refuzat sa depuna marturie in fata unei comisii parlamentare care trebuia sa o audieze miercuri in legatura cu acuzatiile de parti-pris impotriva actualului presedinte al SUA, informeaza joi AFP. Page a avut o relatie extraconjugala cu un coleg, , intre 2015 si 2017, iar corespondenta lor privata a dezvaluit opozitia lor fata de candidatul republican, care i-a supranumit "amantii din FBI". Ea urma sa depuna marturie in fata Comisiei pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Audieri incheiate, in procesul penal contra lui Donald Trump, care a refuzat sa depuna marturie

20:56, 21.05.2024 - Donald Trump a refuzat sa depuna marturie in procesul sau penal in care este acuzat ca a platit o starleta de filme X pentru ca aceasta sa ascunda o relatie intima a lor, proces ale carui audieri s-au incheiat marti, transmite AFP.

Nikki Haley ar putea sa fie nominalizata pentru funcția de vicepreședinte de echipa lui Donald Trump (Axios)

17:10, 11.05.2024 - Fosta candidata republicana in primarele pentru presedintia SUA, Nikki Haley, este luata in considerare in mod activ de echipa de campanie a lui Donald Trump pentru a fi partenera sa la Casa Alba ca vicepresedinte, a relatat sambata site-ul de stiri Axios, care citeaza doua surse.

'Eu spun adevarul!' Donald Trump intentioneaza sa depuna marturie la bara in cadrul procesului sau penal la New York

07:05, 13.04.2024 - Donald Trump a afirmat vineri ca intentioneaza sa "depuna marturie" la bara in cadrul procesului sau penal la New York, care incepe luni, pentru plati menite sa obtina tacerea unei foste vedete de film pentru adulti chiar inainte de alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Biden a fost invitat sa depuna marturie in Congres despre participarea rudelor in afacere

00:35, 29.03.2024 - Președintele american Joe Biden a fost invitat sa depuna marturie despre posibila sa implicare in afacerile rudelor sale in fața Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, se precizeaza intr-o scrisoare a președintelui comitetului, James Comer (republican, Kentucky).

Trump ramane singur! Nikki Haley se retrage din cursa pentru Casa Alba

15:15, 06.03.2024 - Donald Trump va obține nominalizarea republicanilor și va concura din nou cu președintele democrat Joe Biden. Fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley , va renunța la campania prezidențiala, conform unor surse apropiate citate de Reuters. Astfel, Donald Trump va obține nominalizarea republicanilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?