Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alin Sălăjean, la un pas de tragedie la Survivor România 2021. Ce dramă a trăit, de fapt

Publicat:

a trait momente de cumpana in cadrul competiției 2021. Celebrul concurent din cadrul celui mai acerb show sportiv a fost aspru incercat de viața. Ce drama ascunde acesta? Drama pe care o ascunde . Declarații din partea fostului concurent de la 2021 Deși mulți il blameaza pentru felul […] The post , la un pas de tragedie la 2021. Ce drama a trait, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurați cu dezvaluirile facut. Ce drama a trait

22:30, 15.04.2024 - In ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurați confesiunile facute. Cu lacrimi in ochi, concurenta a spus prin ce accident dureros a trecut.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Drama pe care a trait-o Lidia Fecioru. A spus totul chiar acum, ce a aflat in ziua nunții

12:10, 08.03.2024 - Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din Romania. Se bucura de un succes formidabil și este apreciata de o mulțime de oameni, dar puțini sunt cei care știu prin ce a trecut. A avut parte de casnicii eșuate și a fost dezamagita chiar in ziua nunții. Lidia Fecioru și-a parasit…

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

21:50, 17.02.2024 - Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravița, la scurt timp dupa ce artistul susți

Cutremurator! Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucator a fost lovit de fulger și a murit in ambulanța!

13:40, 12.02.2024 - Septian Raharaja (34 de ani), jucator indonezian, a fost trasnit pe Siliwangi Stadium din Bandung și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, decesul survenind in ambulanța cu care a fost transportat la spital. Drama s-a intamplat in meciul dintre Bandung City și FBI Subang. Episod…

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?