Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care ajută reducerea emisiilor de metan la oi. Ce ar trebui să mănânce acestea

Publicat:

Cei care dețin animale trebuie sa aiba o grija in plus in zilele noastre la alimentația lor. Specialiștii au adus in prim-plan un aliment care trebuie consumat in special de oi pentru a putea reduce emisiile de metan. Ce trebuie sa manance acestea? Alimentație oi: ce aliment ajuta la reducerea emisiilor de metan? Cercetatorii au […] The post Alimentul care ajuta reducerea emisiilor de metan la oi. Ce ar trebui sa manance acestea appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie

15:06, 01.05.2024 - Fanii mancarii prajite au fost sfatuiți sa inlocuiasca unele dintre componentele principale ale acesteia, in incercarea de a-și reduce riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui nou studiu. The post ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie first appeared on Informatia…

O mutatie genetica descoperita de cercetatori ar putea ajuta la prevenirea diabetului

08:50, 27.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au descoperit o mutatie genetica unica – identificata la doi copii, frati – care nu a mai fost observata pana acum la oameni și care deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1, scrie News.ro. Mutatia se afla in…

Celibatul crește riscul de ingrașare, spun cercetatorii: Femeile sunt mai predispuse sa manance haotic

04:50, 17.04.2024 - Un studiu recent realizat de UCLA Health din Los Angeles a scos la iveala o legatura ingrijoratoare intre singuratatea la femei și tendința lor de a consuma alimente nesanatoase. Femeile care se simt singure tind sa manance mai mult și mai prost. Au o preferința pentru alimentele bogate in zahar.

Alimentul din bucataria ta care iți scurteaza viața: daca il consumi mai puțin, traiești mai mult - studiu

03:10, 12.04.2024 - Reducerea aportului de sare din alimentația dumneavoastra poate parea la prima vedere neinteresanta, insa cercetarile recente sugereaza ca beneficiile ar putea fi substanțiale, putand reduce riscul de deces prematur.

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

NASA, anunț important despre Eclipsa de Soare. Ce vor face specialiștii maine, 8 aprilie 2024

23:05, 07.04.2024 - Cercetatorii pregatesc o operațiune impresionanta pentru monitorizarea eclipselor solare. In ziua de maine, 8 aprilie 2024, specialiștii NASA vor utiliza avioane și rachete echipate cu tehnologii avansate pentru a studia fenomenul fascinant al unei eclipse totale de soare.

Care sunt beneficiile mancatului incet

09:10, 23.03.2024 - Viteza cu care mananci iți poate afecta digestia, dar și stilul de viața, deoarece mancatul pe fuga poate duce la apariția mai multor afecțiuni medicale. Iata de ce este bine sa mancanci incet, lent și sa nu te grabești la masa. Care sunt beneficiile mancatului incet.Mancatul conștient, incet, fara…

Centralele de apartament, interzise in UE. Noi prevederi pentru reducerea emisiilor și creșterea eficienței energetice a cladirilor, adoptate de Parlamentul European.

15:06, 13.03.2024 - O noua directive adoptata de Parlamentul European prevede eliminarea centralelor termice de apartament, pana in 2040. Din 2025, statele europene nu vor mai avea voie sa acorde subvenții pentru astfel de sisteme de incalzire.


Ce parere ai despre aceasta stire?