Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aligatori si serpi, in platoul de la "Neatza cu Razvan si Dani"

Publicat:

Putem gasi in , pana 29 septembrie. In fiecare zi, sunt spectacole, la care participa multi parinti alaturi de copiii lor. Vom fi martori la acrobatii, numere de la , dresaj de lei sau reptile asa cum nu am mai vazut, se lauda oamenii de la circ.

In platou, au defilat doi serpi si un aligator. Publicul le-a facut numeroase poze, chiar daca, initial, a trait un sentiment de frica.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" pe Antenaplay.ro!
 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexia și Aris Eram vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1

13:46, 17.05.2024 - Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a și vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Castelul din Beclean, oficial in Ruta Castelelor! Puteți face inclusiv un tur virtual

11:31, 16.05.2024 - Incepand de ieri, castelul Pal Bethlen din Beclean este oficial in Ruta Castelelor. Cei care vor sa afle mai multe despre aceasta bijuterie arhitecturala pot face inclusiv un tur virtual și pot citi despre istoria sa. Castelul Pal Bethlen din Beclean este oficial in Ruta Castelelor, incepand de ieri.…

Ce sa pui in spanac ca sa iasa gustos și cremos. Ingredientul secret care face diferența, dezvaluit de Chef Hadad

13:41, 15.04.2024 - Spanacul este recunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru sanatate, fiind o sursa bogata de vitamine, minerale și antioxidanți. Indiferent daca alegem sa consumam spanac proaspat sau congelat, acesta ar trebui sa fie o parte fundamentala a dietelor noastre datorita proprietaților nutritive deosebite.…

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?