Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Badescu a ramas somera

Publicat:

In numai o saptamana, fosta sotie a lui a trecut de la extaz la agonie, fiind exclusa din prezentarile de moda organizate in clubul in care lucra.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu s-a prezentat drept victima la procesul in care este acuzata de șantaj: „Bogdan Furtuna m-a lasat fara un milion de euro și cu o groaza de datorii”

12:06, 29.03.2024 - Oana Zavoranu a fost audiata in dosarul de șantaj in care este inculpata dupa ce ar fi incercat sa-l șantajeze pe medicul Bogdan Furtuna, administratorul clinicii de infrumusețare One Life, inființata de vedeta media cu bani din moștenirea primita de la parinți.Oana Zavoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu…

Flutur dezlanțuit impotriva PSD-iștilor: ”Mi-ați atacat familia in ultimul hal, mi-ați lasat soția șomera (Dumnezeu sa o ierte!), mi-ați facut armaghedoane și dosare politice ca sa ma terminați. OPRIȚI-VA!”

15:45, 05.03.2024 - Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a dezlanțuit impotriva social democraților suceveni dupa ce aceștia au lansat mai multe ”torpile” la adresa sa legat de racolarile de primari acuzandu-l de ”demagogie și ipocrizie”. Mai mult PSD-iștii au dat pe piața un sondaj in care intre liderul…


Ce parere ai despre aceasta stire?