Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Zănoagă răspunde acuzațiilor făcute de Simina Loica. Ce a declarat bruneta despre tatăl fiului ei: "O să-i iau tot ce are nevoie”

Publicat:

l-a acuzat pe tatal copilului sau ca nu se implica in totalitate in creșterea lui, mai exact ca nu-i cumpara mancare și scutece, iar a raspuns acuzațiilor facute de bruneta in cadrul emisiunii . Iata ce a marturisit fostul soț al !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum se simte Viorel Lis. Declarațiile facute de fostul primar al Capitalei: "Credeam ca mor..." / VIDEO

23:15, 01.04.2024 - Au apus demult vremurile in care Oana și Viorel Lis nu mai faceau fața invitațiilor la evenimentele din lumea mondena. In prezent, ajuns la varsa de 81 de ani,  Viorel Lis a ramas la fel de vesel, deși ultimii ani nu au fost foarte fericiți. Cum se simte in prezent fostul primar al Capitalei.

Xtra Night Show. Ce spune Alina Sorescu despre declarațiile facute de Alexandru Ciucu. Ce a deranjat-o pe artista: "S-a intamplat ceea ce el și-a dorit..." / VIDEO

23:00, 20.03.2024 - Alina Sorescu a reacționat dupa declarațiile facute inca soțul ei, Alexandru Ciucu. Invitata in platoul Xtra Night Show, artista a spus ce anume a deranjat-o din ceea ce a spus tatal fetițelor ei.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Xtra Night Show. Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? De ce s-au desparțit cei doi, de fapt: „Am mintea...” / VIDEO

10:20, 09.03.2024 - Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? In exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars, Alex Bobicioiu a facut declarații cu privire la acest subiect. Iata de ce s-au desparțit cei doi, de fapt!

Xtra Night Show. Cum raspunde Gabi Badalau acuzațiilor Claudiei Patrașcanu. Omul de afaceri neaga tot ce a spus mama copiilor sai: „Vrea sa fie in atenție” / VIDEO

23:35, 08.02.2024 - In urma acuzațiilor facute, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, de catre Claudia Patrașcanu la adresa lui Gabi Badalau, iata ca omul de afaceri intervine și reacționeaza dur. Iubitul Biancai Dragușanu neaga tot ce a spus mama copiilor sai.


Ce parere ai despre aceasta stire?