Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTA | MAE: Un cetățean român - internat, în stare critică, la spitalul King's College London

Publicat:

(MAE) informeaza ca o persoana de cetațenie romana este internata, in stare critica, la spitalul King's , in urma incidentului produs duminica in Bellingham, Londra. (continua)

AGERPRES/(AS — editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Gogean, in stare de soc! Mama a murit, iar sora e internata dupa un accident grav

09:25, 27.05.2024 - Legendara gimnasta Gina Gogean trece printr-o perioada crunta! Mama ei a murit in teribilul accident de la Galați, iar sora e in stare grava. Un cumplit acccident a avut loc duminica, 26 mai, in localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferița a adormit la volan, pierzand controlul automobilului, iar…

VIDEO Un moldovean a fost reținut in timpul protestelor violente din Georgia: bataie cu Poliția langa Parlament

15:26, 13.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat reținerea unui cetațean al țarii la un protest din Georgia."In timpul protestelor din Georgia, un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut.

Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii

10:40, 07.05.2024 - Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii. Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Agresorul a fost reținut.

Atentionare de calatorie pentru Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, emisa de MAE

15:45, 30.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, in perioada 30 aprilie ndash; 2 mai 2024, sunt anuntate greve ale ofiterilor Politiei de Frontiera din cadrul aeroportului…

Tineri in stare critica, pe litoral. Mașina lor s-a rasturnat in dreptul Șantierului Naval Mangalia

09:25, 30.04.2024 - Un grav accident s-a produs in dimineața zilei de marți, 30 aprilie 2024, in dreptul Șantierului Naval Mangalia, doi tineri fiind in stare critica. La fața locului au venit numeroase echipaje de poliție, doua ambulanțe și doua autospeciale SMURD.

Stare de alerta maxima: Israelul se așteapta sa fie atacat de Iran in urmatoarele 48 de ore

16:20, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru un atac direct din partea Iranului in sudul sau nordul tarii in urmatoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursa familiarizata cu dosarul, relateaza vineri postul de televiziune israelian i24News, conform Agerpres.

Atenție la paracetamol! Medicul Tudor Ciuhodaru, avertisment pentru populație. O tanara de 33 de ani a ajuns in stare critica

12:30, 04.04.2024 - Tudor Ciuhodaru, medic primar in medicina de urgența, a facut recent un apel la populație cu privire la consumul de paracetamol și a prezentat cazul dramatic al unei tinere in varsta de 33 de ani. 

Generalul Valeri Zalujnii a fost numit de Zelenski ambasador al Ucrainei in Marea Britanie

20:21, 07.03.2024 - Generalul Valeri Zalujnii, fostul comandant-șef al armatei ucrainene, a fost numit de președintele Volodimir Zelenski ambasador al Ucrainei in Marea Britanie, a anunțat Ministerul ucrainean de Externe joi, 7 martie, relateaza Reuters, The Kyiv Independent și Ukrainska Pravda.Ministerul de Externe de…


Ce parere ai despre aceasta stire?