Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ - George Maior, audiat la DNA

Publicat:

Fostul șef SRI, , este audiat de procurorii DNA, la ora transmiterii știrii, in calitate de martor, intr-un dosar de corupție, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, , ambasador al Romaniei in SUA și fost director al SRI, are calitatea de martor intr-un dosar de corupție. El este audiat, la ora transmiterii știrii, la sediul DNA:

Potrivit informațiilor aparute in spațiul public, audierea ar avea legatura cu vizita efectuata de fostul lider PSD in SUA in anul 2017.

De altfel, la finalul anului trecut,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(audio) „A dat cui trebuie... ””: CNA continua perchezițiile, intr-un dosar de corupție

14:31, 27.03.2024 - Ofițerii CNA continua efectuarea perchezițiilor la oficiile persoanelor implicate in comiterea infracțiunilor de trafic de influența și corupere activa, la moment fiind pornite 9 cauze penale.

Ultima ora! Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, este audiat de organele de drept

09:46, 18.03.2024 - Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, este audiat in aceste momente de ofițerii Centrului Național de Corupție (CNA). Anunțul a fost facut de primarul Ion Ceban in cadrul ședinței de astazi a serviciilor municipale.

Scutul de corupție al USR: Primarii suspectați sunt aparați cu fervoare

16:25, 17.03.2024 - Primarul USR al Bacaului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, suspect intr-un dosar de corupție, este aparat precum Liviu Dragnea pana acum cațiva ani. Uniunea Salvați Romania (USR), formațiunea condusa de Catalin Drula, face gasește scut in jurul primarilor cu probleme penale, aruncand o umbra asupra credibilitații…

Cantarețul Gheboasa, audiat la DIICOT in legatura cu un dosar de trafic de droguri

12:15, 02.03.2024 - Cantarețul Gheboasa, in varsta de 22 de ani, se afla din nou in centrul atenției publice, fiind audiat la DIICOT Dambovița in legatura cu un dosar de trafic de droguri, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Cantarețul de trap Gheboasa, audiat intr-un dosar de trafic de droguri. El ar fi fost prins pe strada cu marijuana

11:50, 02.03.2024 - Cantarețul de trap Gheboasa, pe numele sau real Gabriel Gavris, a fost audiat vineri seara de procurorii DIICOT Dambovița, intr-un dosar de trafic de droguri.  Nu se știe momentan in ce calitate a dat declarații cantarețul in varsta de 22 de ani.

Gheboasa, audiat la DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri

21:45, 01.03.2024 - Cantarețul Gheboasa a fost ridicat din Bucuresti si dus la audieri la DIICOT Dimbovița intr-un dosar de trafic de droguri. In dosar este inculpat un minor, in varsta de 17 ani, care ar fi oferit gratuit canabis inclusiv unor elevi, in apropierea unei școli. Adolescentul a fost reținut fiind cercetat…

Florin Salam, primul mesaj dupa ce a ieșit de la Poliție. Cum se apara manelistul, audiat intr-un dosar de inșelaciune

18:00, 08.02.2024 - Florin Salam a facut primele declarații imediat dupa ce a ieșit de la audieri. Manelistul a fost saltat in dimineața zilei de joi pentru a da explicații intr-un dosar de inșelaciune, dupa ce nu a raspuns citațiilor primite anterior.


Ce parere ai despre aceasta stire?