Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri prezidenţiale 2019. Deţinuţii din Penitenciarul Turnu Severin s-au înghesuit la vot

Publicat:

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului din , , a declarat ca 232 de detinuti din cei 254 cu drept de vot din cadrul si-au exprimat intentia de a vota.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand vor avea loc alegerile prezidențiale? Purtatorul de cuvant al PNL: „Este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

10:05, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat, vineri seara, ca, dupa alegerile din 9 iunie, se va discuta la nivelul coalitiei de guvernare daca va fi modificata data alegerilor prezidentiale.

Stroe, intrebat daca va fi modificata data alegerilor prezidentiale: „E un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

21:40, 03.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat, vineri seara, ca, dupa alegerile din 9 iunie, se va discuta la nivelul coalitiei de guvernare daca va fi modificata data alegerilor prezidentiale. Pana atunci, insa „evoluam in ecuatia alegerilor locale”, a afirmat Stroe, transmite News.ro.

Rareș Bogdan, Florin Roman și Dan Motreanu vor conduce echipele de campanie ale PNL la alegerile de anul acesta

20:25, 26.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL Ionut Stroe a anuntat ca Biroul Politic National al partidului a decis, in sedinta de marti, ca cei care coordoneaza echipele de campanie ale formatiunii la alegerile europarlamentare, locale si prezidentiale sa fie Rares Bogdan pentru europarlamentare, Florin Roman pentru…

Alegeri prezidențiale in Rusia. Putin se indreapta fara emotii catre un nou mandat, dar are o problema: succesiunea

09:20, 15.03.2024 - Nu exista nicio indoiala ca Vladimir Putin, aflat la putere de la inceputul acestui secol, se indreapta fara emotii spre realegere in cadrul votului national care a inceput la 15 martie, asigurandu-si astfel un al cincilea mandat si un al treilea deceniu complet ca lider suprem al Rusiei. Odata cu moartea…

Alegeri prezidențiale in Rusia. Lista rivalilor de fațada ai lui Putin și a celor care nu au fost lasați sa candideze

07:05, 15.03.2024 - Rusia organizeaza alegeri prezidențiale in perioada 15-17 martie, alegeri pe care președintele Vladimir Putin este sigur ca le va caștiga. Acest lucru ii va oferi celui mai longeviv șef al Kremlinului de la Iosif Stalin incoace inca un mandat de șase ani la putere.

Cum se organizeaza „alegeri prezidențiale” in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa FOTO

15:45, 12.03.2024 - Kremlinul și-a trimis deja agenții electorali in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa pentru a colecta „voturi” pentru așa-zisele alegeri prezidențiale prevazute sa aiba loc de vineri pana duminica in Rusia.

Alegeri SUA 2024: Un sondaj indica „semnale alarmante” pentru Biden cu opt luni inainte de prezidențiale

08:40, 03.03.2024 - Joe Biden pierde teren in fata rivalului sau republican Donald Trump, care il devanseaza intr-un sondaj publicat sambata de jurnalul New York Times si care arata "semnale alarmante" pentru actualul presedinte american pe langa unii alegatori democrati,.

Ionut Stroe: Nimeni nu poate obliga PNL sa accepte sau sa sustina candidaturi in afara partidului

22:40, 13.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, spune ca mandatul de negociere al echipei liberale pentru discutiile care vor continua in cadrul coalitiei ramane neschimbat și ca se refera „strict la un calendar de alegeri si la posibilitatea de organiza sau nu impreuna aceste alegeri”. El adauga ca „nimeni…


Ce parere ai despre aceasta stire?