Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Albulescu, mesaj de pe patul de spital

Publicat:

Actorul, care luni seara a urcat pe scena din Timisoara cu spectacolul “Badaranii”, s-a simtit rau ieri dimineata, asa ca s-a urcat intr-un taxi si a mers singur la spital.

“E intr-o stare stabila, e constient, cooperant. Maestrul vrea sa le transmita celor care sunt ingrijorati de starea lui de sanatate ca este bine”, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Institutului de , medicul .

Cu toate acestea, potrivit unor surse medicale, se pare ca artistul necesita o operatie la inima, insa doctorii nu sunt siguri daca maestrul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

De pe patul de spital, la victorie in Australia cu bandajul pe abdomen! Cum s-a recuperat Carlos Sainz dupa operația de apendicita: „O nebunie”

15:40, 24.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz (29 de ani) a reușit sa ia prin surprindere lumea Formulei 1. A caștigat Marele Premiu din Australia, profitand de abandonul lui Max Verstappen, la doua saptamani dupa operația de apendicita. Primele luni din 2024 au fost incredibile pentru Carlos Sainz. Inainte de inceperea sezonului…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Alexandru Pantea, mesaj de pe patul de spital dupa operație

22:01, 28.02.2024 - Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, s-a operat la Roma dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior de la piciorul drept. Jucatorul de la FCSB a suferit accidentarea l un antrenament și va rata restul sezonului. El va reveni pe teren in octombrie, in stagiunea…

Colegul lui Alexi Pitu a ramas in coma dupa operație » Primul mesaj al chirurgilor nu e optimist

18:45, 26.02.2024 - Alberth Elis, 28 de ani, atacantul hondurian al lui Bordeaux, a fost supus unei intervenții chirurgicale dupa ce s-a prabușit pe teren sambata seara. De atunci, coechipierul lui Alexi Pitu e in coma indusa. Clubul a anunțat primul mesaj al medicilor de la spitalul universitar din Bordeaux: „Prognostic…

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?