Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ahmed Mohamed, baiatul arestat dupa ce a venit la scoala cu un ceas confundat cu o bomba, se muta in Qatar

Publicat:

, baiatul musulman de 14 ani care a fost arestat dupa ce a venit la scoala cu un ceas pe care profesorul sau l-a luat drept o bomba, se va muta in Qatar cu familia sa, scrie BBC.

Ahmed a acceptat o bursa de la for Education, Science and , unde va studia.

Cazul lui Ahmed a devenit viral pe retelele sociale, acesta fiind primit, dupa arestarea sa, printre altii, de presedintele , premierul turc , regina Rania a Iordaniei sau co-fondatorul .

In fata acuzatiilor ca a fost aretat din…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DEZVALUIRI DESPRE MAFIA POLITICA CARE CONDUCE JUDEȚUL | CAZUL LUPU: Cum a ajuns un interlop consilier județean

00:55, 15.05.2024 - INFRACTORII CARE NE CONDUC… In ce județ din Romania s-a mai intamplat ca un președinte de consiliu județean sa fie arestat pentru fapte de corupție, iar cateva luni mai tarziu, un consilier județean sa fie arestat pentru camatarie și șantaj? Despre primul se știu deja multe amanunte. Ultimul, insa,…

Un adolescent a fost arestat in orasul britanic Sheffield pentru tentativa de crima intr-o scoala

16:36, 01.05.2024 - Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat, miercuri, pentru tentativa de crima dupa ce a ranit trei persoane intr-o scoala gimnaziala din Sheffield, oras in nordul Angliei, transmit AFP si DPA.

Atac armat la o școala din Finlanda. Mai multe persoane au fost ranite. Un suspect a fost arestat

11:35, 02.04.2024 - Moment de panica intr-o școala din Finlanda, dupa un atac armat. Mai mulți elevi au fost raniți, iar alții s-au ascuns sub banci și și-au sunat parinții. Polițiștii au dat deja de urma unuia dintre suspecți, care a fost arestat intre timp.

Copil lovit de invațatoare la o școala din Timișoara, in ianuarie. Poliția abia acum a anunțat ca face cercetari

15:40, 13.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au anunțat abia in 13 martie ca un copil a fost agresat de un cadru didactic in luna ianuarie. Cazul nu ar fi fost mediatizat nici in ziua de azi daca nu ar fi aparut la televiziunile naționale.

Reacția Ministerului Educației dupa cazul copilului violat la școala: Școlile sa raporteze violența

17:10, 05.03.2024 - UPDATE In școlile cu un numar ridicat de cazuri de violența inregistrate se va acorda sprijin de urgența pentru planificarea și desfașurarea unor masuri de prevenire și combatere a cazurilor de violența. Școlile identificate și masurile luate vor fi rapor


Ce parere ai despre aceasta stire?