Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Mutu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce urare i-a făcut soția fostului fotbalist, Sandra: ”Tu ești totul” / FOTO

Publicat:

Zi mare in familia lui ! Astazi, fostul fotbalist este in centrul atenției, in condițiile in care iși sarbatorește ziua de naștere. De la primele ore ale dimineții, partenera sa de viața, , a dorit sa ii faca o urare cat se poate de speciala de ”La mulți ani!” și o declarație de dragoste pe masura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Luca Reghecampf iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare i-a facut iubita lui, Asiana Peng: ”Inima mea” / FOTO

13:16, 15.03.2024 - Luca Reghecampf implinește 23 de ani, iar iubita lui i-a facut o urare speciala. Fiul antrenorului și Asiana Peng au o relație frumoasa, care dureaza de mai mulți ani, precum și multe planuri impreuna. Ce mesaj i-a transmis tanara partenerului ei.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tata » Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut: „Totul!”

15:10, 11.03.2024 - Cristian Tanase (37 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB, a devenit tata pentru prima oara alaturi de Adina Maria, soția lui. Aceasta a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo a anunțat ca a nascut o fetița perfect sanatoasa.  La varsta de 37 de ani, Cristi Tanase se mandrește…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?