Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Mutu are o soacră BOMBĂ SEXY. Mama Laurei Bachici, în ipostaze incitante

Publicat:

a anuntat de curand ca are o relatie cu , fosta si totodata fosta iubita a fotbalistului de la . Iubita fotbalistului este foarte sexy, iar la fel e si mama acesteia.

este o fire vesela si calatoreste foarte mult. Atât ea, cât si fiica sa, Laura, au mers în diferite vacante prin cele mai frumoase locuri ale lumii.

Soacra lui Mutu este foarte sey, se pozeaza în costum de baie si adora sa-si puna calitatile fizice în evidenta. Acest lucru poate fi vazut pe reteaua de socializare, unde…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ileana Sterp intervine dupa ce iubita lui Culița Sterp a declarat ca nu are o relație apropiata cu soacra. Ce spune sora cantarețului despre legatura dintre cele doua / VIDEO

21:26, 27.05.2024 - De curand, Daniela Iliescu a declarat ca nu are neaparat o relație apropiata cu familia lui Culița Sterp, in special cu mama lui. Atat femeia care i-a dat viața artistului, cat și partenera lui, au fost criticate, iar in apararea lor a sarit Ileana Sterp, care a intervenit, dupa ce a publicat niște…

Daniela Iliescu, adevarul despre relația pe care o are cu familia lui Culița Sterp. Cum se ințelege iubita artistului cu soacra: "Avem mentalitați diferite..."

14:31, 27.05.2024 - Daniela Iliescu, iubita lui Culița Sterp, a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Dupa ce au aparut diferite conversații controversate și s-a spus chiar ca ea și rudele soțului ei nu se suporta, aceasta a ținut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

„Geoana face lucruri care NU se fac!”: Remus Pricopie critica recentele comentarii facute de secretarul general adjunct al NATO

20:30, 08.04.2024 - Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, critica dur recentele comentarii facute de Mircea Geoana legate de o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidențiale din 2024, intr-o postare pe Facebook.

Cat de frumoasa este soacra lui Adrian Mutu. Cum arata mama Sandrei Mutu la 53 de ani

19:50, 23.03.2024 - Adrian Mutu are o soacra superba! Mariana Bachici, mama Sandrei Mutu, este de o frumusețe deosebita la 53 de ani. Aceasta iși menține aspectul fizic de invidiat. Iata cum arata femeia care i-a dat viața soției antrenorului roman de fotbal.

Sandra Mutu, urare speciala de ziua mamei sale! Postarea emoționanta facuta de soția lui Adrian Mutu: „Cat de mult te pot eu iubi” / FOTO

21:41, 22.03.2024 - Sarbatoare mare in familia lui adrian Mutu. Soacra fostului mare fotbalist roman iși sarbatorește ziua de naștere stai. Iata urarea speciala pe care i-a facut-o Sandra Mutu mamei sale, in urma cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram!

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!


Ce parere ai despre aceasta stire?