Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Omul de afaceri a făcut lumină

Publicat:

Ce detalii se cunosc despre presupusa vacanța dintre Bianca Dragușanu și ? Omul de afaceri a clarificat toata situația care a trezit un val imens de reacții din partea designer-ului. , adevarul despre presupusa vacanța dintre el și Bianca Dragușanu Fanii Biancai Dragușanu sunt șocați de detaliile aparute in tabloide, mai cu seama […] The post Adevarul despre presupusa vacanța dintre Bianca Dragușanu și . Omul de afaceri a facut lumina appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Slujba de Inviere, de la Catedrala Patriarhala din București. Transmisiune in direct | LIVE VIDEO

22:05, 04.05.2024 - „Veniți de luați Lumina!”, acesta este indemnul pe care toți slujitorii Domnului il vor adresa credincioșilor la miezul nopții. Adevarul.ro va ofera posibilitatea de a urmari, in aceasta pagina, Slujba de Inviere de la Catedrala Patriarhala din București, in transmisiune directa.

OBICEIURI SI TRADITII/ Preot: Nu se poate spune ca se moare de foame in post, dar postul inseamna infranare

08:20, 04.05.2024 - Cea mai profunda sarbatoare a crestinatatii, Invierea Domnului, care arata ca Adevarul nu poate sta decat in Lumina, este asteptata de credinciosi cu bucurie, dar si cu smerenia Saptamanii Patimilor, cand pregatirile pascale se impletesc cu linistea data de rugaciunile manastirilor.

Alex Bodi, vacanța de lux alaturi de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi indragostiți / FOTO

19:26, 23.04.2024 - Alex Bodi profita din plin de timpul pe care il petrece alaturi de aleasa inimii lui, Ema Uta, așa ca ca au mers din nou intr-o vacanța. Iata ce destinație au ales cei doi indragostiți de data aceasta.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Star Matinal. Ce face Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupa artista: „Adevarul e ca...” / VIDEO

12:30, 27.03.2024 - Miki de la K-pital a venit astazi in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars și a vorbit despre ocupația pe care o are de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Iata ceface artista in prezent!

Acces Direct. O mama lupta sa scoata adevarul la lumina. Femeia susține ca fiul ei a fost ucis cu sange rece: "Geaca lui a fost gasita..." / VIDEO

17:45, 18.03.2024 - Crima la stana? Se implinesc 7 ani de cand mama Victoria lupta pentru a-i face dreptate fiului sau care a fost gasit mort langa stana la care lucra. Barbatul fusese dat disparut, iar trupul neinsuflețit a fost gasit dupa aproape trei saptamani dupa ce autoritațile au fost alertate.

Alex Bodi și Ema Uta, imagini romantice din vacanța. Cat de fericiți sunt cei doi, dupa ultima impacare / FOTO

11:50, 11.02.2024 - Au fost desparțiți, dar nu a durat mult pana cand și-au dat seama ca le este mai bine impreuna. Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și nu ezita sa se afișeze in ipostaze romantice. Cei doi sunt intr-o vacanța de cateva zile.

Dulce impacare! Alex Bodi și Ema Uta, vacanța romantica! In ce paradis au ajuns cei doi / FOTO

01:25, 07.02.2024 - Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și au decis sa mearga intr-o destinație exotica impreuna. Aceștia au ales un resort de lux, unde prețurile pentru o singura noapte nu sunt pentru orice buzunar, insa, milionarul face orice pentru a o vedea fericita pe partenera sa. Deși au incercat sa fie cat mai discreți,…


Ce parere ai despre aceasta stire?