Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre oamenii cu tatuaje! Descoperirea cercetătorilor care te va face să-ți schimbi părerea

Publicat:

Daca nu gasiserați inca un motiv pentru a va face tatuaje, cercetatorii din statul american Alabama tocmai v-au oferit unul foarte bun. Nu puțini sunt cei care și-au dorit intotdeauna sa-și faca un tatuaj insa nu au avut curajul sau motivația necesara pentru a face acest lucru. Acum, insa, oamenii de știința le dau probabil cel mai bun motiv. Conform rezultatelor unor experimente efectuate de cațiva cercetatori din Alabama, , tatuajele pot ajuta organismul sa lupte mai bine impotriva infecțiilor. Singura problema ar fi ca este nevoie de mai multe tatuaje, nu doar de unul singur. Dupa…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Neșu spune adevarul la 12 ani de la divorțul de Maria: „Oamenii au blamat-o foarte mult”. S-a speculat ca ea l-a parasit dupa accident

15:45, 04.05.2024 - Mihai Neșu, in varsta de 41 de ani, a ales sa spuna acum adevarul despre divorțul de Maria, dupa ce s-a speculat ca fosta soție l-ar fi parasit in urma accidentului pe care l-a suferit in 2011. Fostul jucator de fotbal a facut declarații emoționante.Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu a suferit o accidentare,…

Oamenii de stiinta saluta descoperirea unui material ”interesant”

12:11, 29.04.2024 - Oamenii de stiinta au salutat descoperirea „interesanta” a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon, informeaza DPA. In cadrul noului studiu, publicat in revista Nature Synthesis, o echipa condusa de cercetatori de la Universitatea Heriot-Watt din Edinburgh a creat molecule goale,…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

Executivul a adoptat proiectul privind statutul personalului de cercetare, dezvoltare si inovare / Ivan, despre salariile cercetatorilor: Ar putea fi, aproximativ, o crestere chiar si la peste 50% din veniturile actuale

14:55, 04.04.2024 - „Este vorba despre unul dintre cele importante proiecte menite sa dea un suport direct cercetatorilor din Romania si sa ii aduca la acelasi statut pe care ii au cercetatori din state membre ale UE. Din acest punct de vedere, astazi modificam o legislatie invechita de peste 20 de ani. Ultimele modificari…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Alerta de furtuna geomagnetica! Care sunt cauzele acestui fenomen spectaculos și ce efecte poate avea asupra planetei

13:41, 25.03.2024 - Centrul de Prognoza a Vremii Spațiale (SWPC) al Administrației Naționale Oceanice și Atmosferice din Statele Unite (NOAA) a emis o alerta de furtuna geomagnetica, duminica, dupa ce sateliții de observare a Soarelui au inregistrat o explozie solara de tip X 1.1 și o coroana de viteza mare a gaurii corona…

Cea mai veche padure din lume ascunde un mare secret, vechi de peste 400 de milioane de ani/ VIDEO

12:25, 08.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ceea ce ei cred ca este cea mai veche padure fosilizata cunoscuta din lume. Descoperirea a fost facuta in stancile de pe coasta de sud-vest a Angliei. Cei mai mari copaci aveau patru metri, au dezvaluit cercetatorii. De asemenea, cercetatorii arata faptul ca aceasta…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…


Ce parere ai despre aceasta stire?