Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu celebrul designer EXCLUSIV

Publicat:

Celebrul designer a renunțat la fotoliul de jurat al show-ului ”Bravo, ai stil!”. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii dela Kanal D.  au aflat ce l-a determinat pe Bote sa puna punct acestei colaborari. De altfel, colaborarea ii aducea totuși bani frumoși in cont. Demisia neașteptata a juratului Catalin […] The post Adevarul despre demisia lui de la Kanal D. Ce s-a intamplat, de fapt, cu celebrul designer EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Star Matinal. Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Celebrul designer și modelul vor deveni parinți / VIDEO

10:50, 27.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Se pare ca cei doi au decis sa-și mai dea o șansa. Celebrul designer vestimentar și modelul s-au impacat, iar acum urmeaza sa devina parinți.

Earl Spencer, fratele printesei Diana, despre Kate, actuala prințesa de Wales: "Ce s-a intamplat cu adevarul"

22:15, 16.03.2024 - Fratele prințesei Diana, Earl Spencer, a facut o serie de dezvaluiri cu privire la modul in care el si sora lui erau tratați acasa. Acesta a subliniat ca atentia mediatica acordata Dianei a fost "mai periculoasa" decat a actualei prințese de Wales, Kate M

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?