Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrițele Meryl Streep și Judi Dench au luat poziție în scandalul Weinstein

Publicat:

Meryl Streep și , doua dintre cele mai respectate actrițe de la Hollywood, au criticat luni comportamentul producatorului , acuzat de harțuire sexuala, dar spun ca nu au avut cunoștința de aceste fapte, informeaza Reuters.

Streep spune ca este îngrozita de acuzațiile care i se aduc producatorului pe care, într-un discurs din 2012 l-a comparat cu ''Dumnezeu''.

''Comportamentul sau este de neiertat, dar abuzul de putere nu este ceva necunoscut'', a menționat Streep într-o declarație.

Actrița britanica…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Breaking: Comisia Europeana intervine direct dupa scandalul de la Eurovision: A fost o greșeala!

17:40, 13.05.2024 - Interzicerea steagului Uniunii Europene (UE) in cadrul concursului Eurovision reprezinta "o greseala complet regretabila", ce trebuie rectificata anul viitor, conform unui comunicat publicat luni de Comisia Europeana (CE), transmite Reuters.

Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!

11:20, 08.04.2024 - Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!  Senatoarea  susține ca a primit mesaje prin care se sugereaza ca pe 18 aprilie va fi omorata. „Va fi cea mai cumplita campanie, ce e acum e doar inceputul. Am primit avertizari ca vor incerca sa-mi faca o cheie, inca una. Sa ma prinda si sa ma bage in inchisoare.…

Italia indemna la o poziție europeana impotriva Rusiei: O strategie clara, necontradictorie si poate construita impreuna ca o coalitie

23:35, 16.03.2024 - Europa ar trebui sa evite ”declaratiile marete” si contradictorii, si sa aiba mai degraba o strategie clara si unificata impotriva Rusiei in ceea ce priveste razboiul sau din Ucraina, a declarat ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, adaugand ca Roma nu va trimite niciodata trupe in zona de…

Inainte de Oscaruri, am aflat care a fost cel mai prost film de anul trecut / Cine sunt „caștigatorii” premiilor „Zmeura de Aur”

14:11, 09.03.2024 - Un film de groaza bazat pe indragitul personaj pentru copii „Winnie the Pooh" a luat sambata „Zmeura de aur”, un premiu acordat tradițional inainte de Oscaruri pentru cele mai proaste performanțe de la Hollywood, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?