Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Susan Sarandon a mărturisit că are o relație cu un bărbat mai tânăr cu 36 de ani decât ea

Publicat:

, in varsta de 67 de ani, a marturisit ca are o relație cu mai tanarul , de 36 de ani.

Susan și-a gasit fericirea la trei ani dupa divorțul de , cu care a fost casatorita 20 de ani. Cei doi au impreuna doi baieți, Jack și Miles, scrie .

Actrița americana a marturisit ca ea si iubitul ei colaboreaza "pe multe planuri" si ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Susan si Jonathan  sunt co-investitori intr-un bar din .

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relație cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. „Exact ca un copil”

11:10, 20.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna și se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viața ei personala și cat de mult a schimbat-o iubitul ei.Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt de nedespartit,…

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Un barbat a fost impușcat in cap la metroul din New York, dupa ce a atacat un alt calator și a scos un pistol

14:10, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News.

Barbat impușcat mortal in cap, in metrou. Panica in randul pasagerilor. De la ce a pornit totul VIDEO

14:06, 15.03.2024 - Potrivit politiei, barbatul in varsta de 36 de ani s-a apropiat de un pasager in varsta de 32 de ani care a urcat in metrou si ar fi avut un comportament provocator si agresiv.El a scos un obiect taios din haina si a incercat sa-l agreseze fizic pe celalalt barbat.Atacatorul a renuntat apoi la acest…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?